15 Temmuz 2009 Çarşamba

Selen the Akılçelen!

Büyük bir seks düşünürü der ki: "Uzun kadın yanında, kısa kadın yatakta daha iyi durur." Büyük dediysem öyle çok büyük bir düşünür filan değil. Bunu diyen bizim Tufan, hani Sena'ya Cannavaro lakabını takan zat.

Hanımefendilerin şimdi "yuh ne öküz magandaymışsın." demelerini duyar gibiyim. Alakası yok. Bazılarınızın kadın bir eşya mı yok yanında durur orda durur burda durur diyorsun filan dediğinizi duyar gibiyim. Keşke böyle cümleleri kadınlar da erkekler için kursa. Beterlerini kurduklarını biliyoruz tabi ama hep underground. Beni hiç bozmaz. Erkekler için böyle şeyler deseler aşağılanmış hissetmem. Ders çıkartırım, çıkartıyorum da.

Selen diye bir kızla olan ilişkimi anlatacağım. Kod adı, Akılçelen. Yaklaşık 7 - 8 sene evvel yaşadığım bir ilişki. Dört ay filan sürdü.

Akılçelen bir kadın tipidir. Bazı kadınlar vardır, hissettirmeden adamı bütün çevresinden koparıverir. Ne olduğunu anlamazsın, bir bakmışsın ki "la n'oluyo?". Kimseyle kötü olmaz, ama bir şekilde seni alıştığın sevdiğin hayattan uzaklaştırıverir. Bir bakmışsın onun salak bir arkadaşının nişanlanmadan önceki bilmemne yemeği senin hayatının en önemli aktivitesi haline gelmiş. Bir bakmışsın, onun şirketten arkadaşlarının yapmacık yelken organizasyonu varmış, pazar ona katılıyorsun. Bir bakmışsın, bu vakti kendime ayıracağım "skerim ulan" dediğin noktaya geldiğinde ateşi 39'a çıkıveriyor, veriyorsun sevgili şefkatini veriyorsun sevgili şefkatini. Bitmiyor ya, yeminle bitmiyor. Durup bir bakıyorsun, her gün gördüğün arkadaşlarını son 3 ayda 4 kere görmüşsün, düzenlenen PES turnuvalarına haklı olarak çağrılmıyorsun bile...

Organize işler bunlar. Kolay değil. Her kadın bunu kolay kolay yapamaz. Doğuştan gelmesi lazım.
Her kadın bunu yapmaya çalışır. Ama mesela ben hemen kavga ederim. Hiç gelemem. Ama akılçelenler öyle değildir. Asla senle kavga etmezler, kanını çekerler, ruhun duymaz.


Selen 1,77 boyundaydı. Bu demek oluyor ki topukluyu giydi mi 1,82-1,83 filan. Uzun boylu. Yanımda her gören. Nereden tanıştığımı, bu familyadan arkadaşı olup olmadığını filan soruyor. Saçlar kumral... Yüz, göğüs ve bel güzelliği öne çıkan başlıca özellikleri. Tarz olarak hep şık giyinen, yazın babet, kışın çizme giyen cinsten. Eller biraz kürek, ama bakımlı. Abiye giyindiğinde Petek Dinçöz küpesi takan ve saçları her daim arkaya doğru gergin olarak duran bir kız. Hani at kuyruğu yapıldığında sanki alnından gerer ya suratı, saçlarında geriye doğru o gerginlik hep var. At kuyruğu, modern topuzlar yapar. Saçlarının yüzünü ve ensesini boynunu kapatmasına kolay kolay izin vermez. Çünkü çok güzel bir yüzü ve çok zarif bir boynu var. (resim Hillary Duff, HD kalitesi diyorum ben ona, küpeler tam Petek Dinçöz küpesi değil ama böylesini de takardı Akılçelen)


Neyse, Akılçelen bana 4 ay boyunca tatlı tatlı hayatı zindan etti. Tüm sosyal hayatım onun eksenine girdi. Ki hayatımda bunun olmuşluğu ikiyi geçmez. Peki n'iye böyle oldu? Biraz kafa yordum üstüne

Sanırım sebebini buldum. Akılçelen kesinlikle ve kesinlikle evlenme delisi değil, en azından görünürde hiç öyle bir eğilimi yok. Bu bir kere erkeği temelde çok rahatlatıcı bir şey. "Ya kız gayet rahat işte, ne ki, ooooooh" psikolojisine hemen kapılıveriyorsun. Ve bu çok bağlayıcı. Güzel, akıllı, yalnızken filan gayet kafa, iyi vakit geçirebildiğin birisi.

Akılçelenler yatakta süper değillerdir. Hatta vasatın altı bile sayılabilirler. Bu durum, tecrübesiz erkeklerde, "aaa bak bu düzgün kız, haberi bile yok bu işlerden, canııım" etkisi yaratabiliyor. Ammmmman DİKKAT! Dikkat ki ne dikkat!

Boy uzadı mı, kadınların yatak olayı biraz zorlaşıyor. İstisnalar yok mu? Offf, ne istisnalar var hem de. Ama genel durum...

Nasıl ayrıldım?

Ortamın gerilerek kavga/tartışma çıkmasına hiç izin vermiyor. Alttan alıyor, sonra alttan aldığını çevirip adamın kıçına sokuveriyor. Ben de küt diye kesip attım o yüzden. Uzuuuunca bir mail yazdım. Hiç cevap vermedi bana. Aramadı da, defalarca aradım sonrasında, ulan yine kötü adam ben olmiyim diye. Yüzlerce kez belki, aradım da aradım. 3 4 gün sonra bir sms attı. "Bu kadar aradığıma göre aklım başıma gelmişmiş, son pişmanlık fayda etmezmiş. Bir kere kalbi kırılmış. Tamiri imkansızmış." Goooooool. 90+4'te attı. Yine mağlubum. Olsun. Galiptir bu yolda mağlup.

Akılçelen'den öğrendiklerim:

Bir hayli tecrübesiz bir dönemime geldi. Almam gereken çok ders vardı. Aldım.
1. Aman dikkat. İlişki yaşıyor olsan da her iki tarafın da sosyal hayatını (birbirinden bağımsız sosyal hayatlarını) kesinlikle muhafazea etmesi lazım.
2. Akılçelenler evlenme yanlısı gözükmezler, bilmiyorum belki doğru ve samimidir. Ancak bütün akılçelenlerin ortak özellikleri, evlendikten sonra çok kilo almalarıdır.
3. Arkadaşları boşlamamak lazım. Hiçkimse için. Duygusal bir yorum değil bu, tamamen akılcı bir yorum. Beraber olduğun kişi senin çevrenle vakit geçirmekten hoşlanıyor mu? Bu çok önemli.

3 DIYECEGIM ODUR Kİ...:

zührenin_sandalı dedi ki...

:))))))) o akılçelen alttan yapıyormuş işi sinsice:)) bencede ne kadınlar ne de erkekler sosyal hayatınızdan dostlarınızdan uzaklaşmayın:)

Adsız dedi ki...

kadın gözünden bakar gibi erkek dili..
şaşırdımm
nays..

T.I dedi ki...

Bunu analizlerimin doğru olduğu yönünde bir övgü olarak kabul ediyorum :)

 


TEHLİKELİ İLİŞKİLER © 2008. Design by: Pocket