8 Temmuz 2009 Çarşamba

40'ı Çıkmadan Cılkı Çıkanlar...



Yani bir umutla başlayıp çok kısa sürede cılkı çıkan ilişkiler. Niye olduğunu çözemedim, ama bu en çok başıma gelen ilişki tipi.

Bana göre ciddi bir ilişkiye başlamadan önce ilk aşamada tik atılması gereken şeyler:,

- Tensel çekim var mı? Daha bi' Türkçesi: Güzel mi?
- Konuşması falsolu mu? (Ayol, her cümlenin sonuna "yaaaa", saçma sapan yanlış yunluş yabancı ve eski kelime kullanmaya çlışıyor mu...)
- Bakımlı mı? Bilhassa elleri...
- Kafa birisi mi?

Tabii ki bu listenin çok eksikleri var. Bir kadını ilk gördüğüm anda 3 saniye içerisinde kafamdan geçirdiğim checklist yemin ederim ki bunun dört beş katıdır. 10'uncu dakikadan sonra 20 katı filan. Belki de bu işler üzerine bu kadar kafa yorduğum için ilişkilerim genelde "40'ı çıkmadan cılkı çıkanlar" statüsünde oluyordur. Kim bilir? :)

sia-hq.com diye bir siteden alıntıdır.

Uzun süreli olabilir diye başladığım ilişkilerden en büyük fiyaskom Sena ile olandı. Kod adı: Cannavaro (Kannavaaro). Çok güzel bir kızdı. Canavar gibi kız bi daha düşün oğlum. demişti ünlü bir düşünürümüz. Ünlü düşünürümüz derken, bu ismi ben kızla ayrıldıktan sonra Tufan denen dallama arkadaşım takmıştı. Öyle de kaldı.

Güzel başladı. İlk bir iki hafta süperdi. Niye kadınların böyle bir takıntısı var bilmiyorum, hakikaten anlayamıyorum ama... İlişki uzadıkça ve taraflar için ilişki biraz daha alışkanlık haline gelmeye başlayında, ki 2 hafta gibi kısa bir süreden bahsediyorum, bazı kadınlar senin bütün çevrenden izole olmanı bekliyor. Sanırım benim en dayanamadığım kadın tipi bu.

4 tane kon kon kon çin çin çin konuşan çinliyle toplantın olur, gerim gerim gerilirsin. Zaten herifler bi acayip, her şey gecikmiş, anlaşamıyosun ne dedikleri belli değil. Sonra akşam yanına gidersin sanki 4 rusla grup yapmış oradan geliyormuşsun gibi davranır. Başka bir gün bir arkadaşını ararsın bi plan yaparsın. Ama ben perşembe için bilmemne düşünmüştüm der. Ulan manyak, söylesene o zaman. Ne bileyim ben aklından geçeni. Hala sinirleniyor olmam ilginç. Ama cidden klavyenin tuşlarına güm güm vuruyorum.



Bunları bir kadın okuyorsa bu Cannavaro tipi kadınla ilgili yazmış olduklarımı lütfen anlasın. "Hadi ordan lan aşşalık herif, ne sadakat, ne romantizm, ne aşka saygı, sen bunları hakediyorsun zaten" demesin. Sütten çıkmış ak kaşık değilim. Ancak bu ayrılıkların müsebbibi de ben değilim.

Zaten Cannavaro'dan ben ayrılmadım. O benden ayrıldı. Bu tip ilişkileri bitiren genelde ben oluyorum, ama ayrılan onlar. Öyle daha rahat ediyorlar. Bende de terk edilmeye dair herhangi ego olmadığı için alan memnun satan memnun oluyor. O terk etti, yapacak bir şey yok. Bana dayanamamış ve tekmeyi basmış oluyor. Bana uyar.

Sena, bu tip ilişkilerin bende ilkidir. Bu ilişkiler belli bir yaş üzerinde oluyor. 26'dan sonra filan. Kadınların evlenme zillerinin biraz daha telaşla çalmaya başladığı dönemlerde yani. (Eminim ki bana kızıyorlar, ama öyle, % 99). Cinsel olarak tatmin edici bir performans ortaya koyuyorlar.
Yatakta iyi olmak böyle kadınların doğasında var. Yalnız ilk cinsel birleşime giden yol çok çabuk bir süreç değil. Bir iki haftası oluyor. Normal herhalde, bence değil ama neyse.

Yazacak şey çok, zaman az.

Cannavaro'dan öğrendiklerim:
O benden öğrensin.

11 DIYECEGIM ODUR Kİ...:

Edward Ander dedi ki...

40 ı görünce yaş sandıydım. =))
o checklist in tam versiyonunu da bir zahmet yazsan, genç dimağlar için eğitici olur. =))

T.I dedi ki...

Merhaba,
En kısa zamanda listenin tamamını açıklayacağım. Söz. Bu arada çok teşekkür ederim blogumun tek okuyucusu sizsiniz sanırım. Bir şey danışacağım size. Nasıl duyuracağım ben bu blogu. Yüzbinlerin, binlerin peşinde değilim de, 10'lara filan :).
segiler
t.i.

Edward Ander dedi ki...

ehehhe.. valla eksi sözlük te yahut başka bir yerde yazarsanız oraya adresini yazın. facebook ta da olabilir. sonra arkadaş çevresine söyleyin [aileye demeyin bence=))] bi de başkalarının bloglarını izlemeye alın. özellikle izleyici sayısı az olan (15-30 arası) sevdiginiz blogları ekleyince sahipleri de "kimmiş bu" diye bloga gelir. ha bi de çok üyeli bloglar var (300-500) futbol olur daha başka olur.. onlara yorum yazarsanız bazı geri dönüşler de alabilirsiniz.

zaten enteresan ve güzel yazıyorsunuz. blogda bahsettiğiniz konu da -cinsellik- insanların ilgisini zamanla çeker. bu gibi örnekler çok. örneğin "5posta.com" yahut puCCa nın blogu gibi. demem o ki, kannımca biraz sabrederseniz epey bir kitle toplarsınız. kolay gelsin. =))

T.I dedi ki...

Aileye demeyin dediğini bir post'unda okumuştum :). Ben arkadaşlarıma da söylemiyorum valla. Tamamen underground.

Çok sağol tavsiyelerin için.

varol döken dedi ki...

ben de geldim 3 oldu...

niye bunun altına yazdım, bizzat bir cannavaro tanıdım da ondan:)

bettybluenun atakları dedi ki...

ben de geldim..gerçi benden epey küçüksün ama yine de erkeklerin ne mal olduklarını biraz daha öğrenmiş oluyorum.))

Adsız dedi ki...

gravatını düzelt,onlarca kişinin önündesin

semmy dedi ki...

galiba ben de Edward ın önerdiği tuzakalrdan biri sayesinde buradayım... ama iyi ki varım... güzel gidiyor sanki...

Sel dedi ki...

e abi senin süregelirken karıncalanmadığın bi ilişkin oldu mu, kadınlar bunun kokusunu alıyorlar, orda başlıyor kendine saklama dürtüsü, bi geri çekilsin heryerden dürtüsü, "şöyle bi adam bu ama ben varken bunlara gerek kalmadı" diye düşünebilme ihtiyacı

maRLa dedi ki...

ya aslında genellemelerinin çoğu doğru ama dediğim gibi sadece !genel', kesinlikle 'tüm' değil.
zira kimi kızlarımızda hiç haz etmez öyle çevresinden izole olmuş erkeği. cidden, ne o öyle bugüne kadar sadece bir kızı mı bekliyormuş bunun için..
çiftlerin ayrı ayrı kendilerine özel dünyaları olmalı kesinlikle!

athırsızı dedi ki...

ben nasıl geldım buraya ya unuttum valla. Su an senın yasdıgın o ılk baslama sendromu bende de var gececektır heralde

 


TEHLİKELİ İLİŞKİLER © 2008. Design by: Pocket