6 Kasım 2009 Cuma

A tribute to...

Ya ben bu bilim adamlarını anlamıyorum. Hani diyorum bazen al eline zopayı, neyse... Bir GDO'dur gidiyor. Yahu, siz madem hıyar görünümlü domates, patlıcan görünümlü fındık yapmaya kadirsiniz, bu kadar ilerledi bu iş. Ne uğraştırıyorsunuz bizi bu kadar. Tutalım kız arkadaşlarımızı ellerinden, getirelim size, siz de alın şu aşırı romantizme sebep olan genleri. Dilberler biraz akılcı, mantıklı bakabilsinler şu işlere.

Anlamıyorum arkadaş. Böyle ulvi bir amaç varken siz mutant patates üretme peşindesiniz. Bilmediğimiz mevzu değil. Unutmayın, biz ninja kaplumbağalar nesliyiz. Yemeyiz bu numaraları. Lütfen. Hepimiz Donatelloyuz, hepimiz Splinter Ustayız. Anlamak mümkün değil sizi. Bir iki ayar çekseniz, yeminle şahane hayatımız olur. Hem kadınların hem bizim. Hadi gözüm.

Ben mi yanlış hatırlıyorum? Foursome di mi bunlar. Adenin, Timin, Guanin, Sitozin. Eşleşmeler de belli. Şöyle ezberledik: Adenine Timin, Guazine Sitozin. Amma da insan ismine benziyolar.

Hayal ediyorum:
Adenin: Esmer güzeli bir kadın. İspanyol dansı yapıyor. Çok seksi.
Timin: Yani Tim, Amerikalı. Sarışın, porno yıldızı gibi adam.
Guanin: Fğansız. İncecik. Çok güzel bilekleri, böyle azıcık sivri bir burnu var, özgür yaşayan bir tip. Bi kırığı var, RNA ortamında, Urasil.
Sitozin: Sito, Fiko gibi. Türk. Guanin'le takılıyor. Gününü gün ediyor.



Eşleşmeler belli. Adenine Timin. Guazin'e Sitozin. Dünyanın düzeni bu monogami.
Yani Adenin'e Tim'in gideri var. Guanin'e Sitozin yanık.


Bilindik durum:
Adenine Guanin, Sitozine Timin. Bak. Bi' oynuyosun genlerle, önce Guanine Timin, sonra Adenine Sitozin. Sonra hepsi birden Adenine. Açıkçası benim genetik biliminde aradığım tat, aradığım doku bu. Çözün şu işi, dileyin benden ne dilerseniz. Olmayacak şey değil. Bir düşünün bilim adamları, hadi bakiym. Hadi gözünüzü seveyim.

Neler yazacaktım, konuyu yine nerelere geldi. Lütfen benim yavşaklığıma bakmayınız. Bu post önemli post. DNA'lar istediğimiz kıvama gelmedi ve yalnız kaldık. Ordan devam ediyorum.

Düşünün
Benim gibi bir adam bile diyebiliyor ki, bu postta Akılçelenlerin, Untouchables'ların, Margarita'ların, Hulahopların, At kuyruklu Sinyorita'ların, 40'ı çıkmadan cılkı çıkanların, Müdirelerin ve Bolonezlerin, hiçbir dişi sineğin bile yeri yok. Çünkü bu yazının onlara ihtiyacı yok. Bu yazı, dünyanın kendi kendine yetebilen 7 yazısından biri. Bu yazı bir yalnızlığa övgü yazısı. Bu yazıda olsa olsa o kadınların hayalleri olabilir. Hayali silüetleri. Bedenleriyle isteseler de yer alamazlar bu yazının içinde. Hepsi kafamda olur kafamda biter. Siz okuyucular bile göremezsiniz. Kimse göremez. Ne güzel.

Tekrar düşünün,
Bir konsere gidersiniz. Hayvanlar gibi çalarlar. Büyülenirsiniz çalanların performanslarından. Ancak kabul edin çıkışta dersiniz ki, "ya elektrocunun attığı solo, beni benden aldı. O neydi ya." O kadar şey çalınmıştır, ama aklınızda kalan bir solodur. Tek başına yapılmış olması inanılmaz etkiler insanı. Hepimizin içinde kahraman yaratma arzusu vardır çünkü. Duygusal olarak bundan hoşlanırız. O solo hoşumuza gider. ,

Hiçbirimiz unutamayız Oktay'ın o inanılmaz golünü. Buraya tıklayarak izleyin lütfen tekrar. Adam şu sıralar dünyanın en saçma yorumlarını yapsa bile o gol hayatı boyunca onla gelir. Neydi bu golü bu kadar unutulmaz kılan. Esasında modern futbol anlayışından bu kadar uzak saçma sapan bir gol olamaz. Bir tek nedeni var: Tek başına atılmış olması.

Daha da düşünün.

Belki sevgiliniz olmayabilir. Belki işler kötü gitmiştir, belki ergenlik sivilceleriniz yüzünden güzel kızlar 2 üst sınıftaki erkeklerin peşindedir. Belki alakasız bir şekilde, kadınları bir süre içiniz kaldırmıyordur. Belki gerçekten bundan daha çok zevk aldığınız anlar vardır. Belki, bu işin fiziksel yorgunluğunu kaldıramayacak düzeydesinizdir, ama canınız hala istiyordur. Belki bu hayatta hiç ulaşamayacağınız birisi vardır ve onunla olmanın bir hal çaresini arıyorsunuzdur. Belki de sadece olmuyordur ulan işte, yoktur.

Son bi' düşünün, bi gayret.

İşte masturbasyon, iyi kötü, her günün dostudur. Her yola gelir. Sadıktır. Ağzı sıkıdır. Yok ağzı sıkı değildir de :), sır saklamayı bilir diyim. Dobradır, bazen kendine bile itiraf edemediklerini çat diye yüzüne vuruverir. Yine de her ne olursa olsun, dünya tersine dönsün seninle onun arasında kaldığını bilirsin. Zevk peşindedir. Gerginliğe prim vermez. Aynı zamanda o sınır tanımayandır, Seni kimlerle buluşturur kimlerle. Hayallerinin gittiği her yere sorgusuz sualsiz seninle gelir. Masturbasyon guzeldir.

Tehlikeli İlişkiler'in 31'inci postunun sonu.



Bu da mı gol diil hakim bey! Bu da mı gol diil!

10 DIYECEGIM ODUR Kİ...:

evli adam dedi ki...

oldu mu ya tam bir 31 yazısı yazmak üzereyken.

T.I dedi ki...

Yaz abi, ne demek. Konuların çakışması biraz kaçınılmaz gözüküyor zaten. Sen hele bi yaz. Zevkle okurum ben. Eminim içinde yeni açılımlar olur. Hiç şüphem yok.

Mickey 1 Shot dedi ki...

Oktay benzetmesinde patladım. Yerinde olmuş cidden :) Güzel bir yazı. Tüm yazılarınız gibi karışık ama nüktedan.

Nice 31'lere..

Diego* dedi ki...

bayanlara kaybettik yorum kosemizi bu "erkek" blogunda..zaten aksi de beklenemezdi..her zaman bir fazla soyleyecek lafi olur kendilerinin eksik olmasinlar..ama bu postun kosesinde degil..hanimlar bi cekilin..bu kose kis kosesi..31.post ozelinde yazarimizi tebrik ederim..bu gece bu post kutlanir - tek basina, hayaller cercevesinde, kahramanca..temel icgudu dedikleri bu olsa gerek..

Adsız dedi ki...

Gol be T.İ! Gol be!

Sally dedi ki...

Diego niye ki?
Siz masturbasyonu sadece kendinizin yaptığınızı mı düşünüyorsunuz? Valla işiniz zor sizin. Cekiliriz kenara. Biz cekilirsek siz de cekersiniz rahat rahat.
:))))))))))

Talisman dedi ki...

Mastürbasyon candır.

Adsız dedi ki...

http://5posta.org

Şu blogu gözden kaçırmışsındır belki de :)

Bu arada, umarım bu erkek lügatından gitmez konular, dişi kesim takipteyiz.

T.I dedi ki...

@Adsız: Kaçıramış olur muyum. Çok sevdiğim bir blog. Gitmez. Araa bazen kayıyorum sanırım. Sonra hemen kalibrasyonunu yapıyorum tekrar.

@Sally: Hoş geldin.

@Talisman: Bravo

Adsız dedi ki...

neden 31?

 


TEHLİKELİ İLİŞKİLER © 2008. Design by: Pocket