2 Ağustos 2009 Pazar

Usta ile Margarita. Bir tatil ilişkisi! Devam...

Ertesi gün zaten Allah'ın emri, beach'te Margarita, Pembe Panter, ben beraberiz. Tavla mavla oynadık yine. Nasıl kötü oynuyorlar anlatamam, çok afedersiniz yendim bıraktım. Sonra da onlar oynarken oyunlarına karıştım ibnelik olsun diye. Sevmem aslında, ama muhabbet oluyor diye yaptım. Pembeye çok yardım edince bariz bozuluyordu Margarita. Hassas dengeler var böyle şeylerde, oyun deyip geçmemek lazım.
Çok güzel kız Pembe Panter. Ancak Akılçelen potansiyeli taşıyor.

Sürpriz Golcü oyuna dahil oluyor!

Şimdi, ben zaten Margarita'ya yazıldım. Öte yandan ödüm kopuyor bir kılkuyruk gelip Pembe Panter'e yazılacak diye. Benim güzel oyunum eloğluna asist olacak diye.
Çünkü neden?

Sebebi basit, nasıl ki daha güzeli varken ötekine yazınca şansın çok fazlaysa, sen ötekine yazdıktan sonra boşta kalan güzelin de boş durmama olasılığı o denli fazladır. Hemen sevgili bulan kız arkadaşına misilleme için radarları açar. Gol yemeye gelemez. Kabul etme olasılığı olan % 30'u hop diye %50'ler 60'lar seviyesine çeker. Yani şimdi marsığın biri gelicek, normalde o kızın suratına bakmayacağı lavuk, benim fedakârane hamlelerimden ötürü parsayı toplicak.

kızla yalnız kalmak lazım, pembe panter'den sıyrılmalı (resim alıntıdır)

Ödüm kopuyor kopmasına ama önlem paketleri de hazır. T.İ boş durur mu? Durmaz. Pembe Panter için gece önceden bunu düşünüp bizim tayfadan bir arkadaşı aradım, İlker'i. İlker Tuttuğunusker (Bu kendi söylemi, öyle başarılı bi kariyeri yok aslında, idare ediyoruz işte... Yazık, o da insan) Şimdiye kadar size bahsetmemiştim ama bizim kadronun gediklilerindir. Boş gezenin boş kalfası olduğu için böyle durumların vazgeçilmez adamıdır. Fethiye'deymiş zaten. "Olm arapası var, gel" dedim. Şimdi böyle kendime güvenle çağırabiliyorum, çünkü kız çok güzel. Güzel olmasa ağzıma sıçılır. Özetle İlker gelecek, kanattan bir bindirme yapacak, olay bu kadar kolay.

Neyse, biz beach'teyiz. Ben akşam için ortam hazırlıyorum. Pembe Panter'den sıyrılabilir miyiz acaba filan diye zorluyorum. Çünkü onun yanında bir şey yapamıyoruz. O gidiyo, ortam ısınıyo, geliyo soğuyo. O olmazsa daha iyi. O yanındayken belli ki benle gelmeyecek.

Dikkatinizi çekeyim!

Mr. İlker Tuttuğunusker aslında hem pas alıyo hem de ters tarafa koşu yaparak bana boş saha açıyor. Pembe Panter'le bizden uzak ortamlara alması hem kendi işine geliyor hem de bana yaratılan boş alan benim işime yarıyor. Ters tarafa yapılan bu koşu, boşkoşu mu değil mi az sonra onu da göreceksiniz.

İlker'in gelişi.

Zaten, ilk albenisi iyidir İlker'in, hemen kaynaşıverdi. Pembe de mutlu oldu. Belli ki olacak bir şeyler. Biz zaten birinci saatten sonra direkt rahatladık Margarita ile... Ancak, aklım da kalmadı desem Pembe Panter'de yalan olur. Mutluyum ama yine de, Tutuğunu'ya da helal olsun. Akşam oldu, ben zaten konuşmuştum İlker ile, dağılalım, şansımız artar diye. Ben bu arada artık "elele" moduna girdim iyice Margarita'yla.

Akşam, "bi arkadaşımın Bodrum'da doğumgünü var, hadi bi yarım saat uğrayalım" dedim masada Margarita'ya. Aslında bu Pembe Panter'e kibar bir mesajdı. Siz İlker'le takılın, biz de keyfimize bakalım demek için. Onlar da iyi anlaştılar zaten. Biz çıktık Margarita'yla. Çok güzel bir yere götürdüm onu... Hani doğum günü filan demeye kalkıştı. "Seninle başbaşa kalabilmek için dedim." Ucuz numaralar, genelde işe yarar. "Ama ille de doğumgünü istiyosan hallederiz" dedim. Bi tane tekli cheesecake, üstünde bi mum. Nasıl hoşuna gitti anlatamam. Banttan yayınımı yaptım, gördüğüm ilk andan beri çok hoşlandığımı, aslında bir süre böyle şeylere kendimi kaptırmamak istediğimi filan söyledim, buna rağmen cidden çok tatlı birisi olduğunu vs...

Uzatmıyorum, yine çok uzattım çünkü. Akşam beraber "uyuma" kararı aldık, zaten ikimiz de çok alkollüydük. Odaya gittik. Saat 2'ye geliyordu.



Bir sms geldi, İlker'den. Hasbam Sadece "Dakika ve skor?" yazmış. Mesaja Margarita'nın önünde cevap yazmadım. Çünkü, sms kritik bir şey, yani mesajlaşmak erkeklerin pek arasında yapmadıkları bir şey. Hemen şüpheleniverir bir kızla mesajlaşıyorumdur diye. Bu kadar gelmişken durduk yere soğukluk girmesin diye risk almadım. İlk tuvalete gidişinde, yazdım sms'i "0-0, fakat top penaltı noktasında. T.İ önce bir topu öptü ve sonra penaltı noktasına yerleştirdi. Mikrofonlarımız gümbed olimpiyat stadında, dakika ve skor alıyoruz. Evet İlker sendeyiz." yazdım.

Margarita tuvaletten çıktı, gayet güzeldi. Çok güzel bir gece geçirdik. Yatakta en az 10 üzerinden 7 (ben alkollüyken net virgül sonrası detay vermek istemiyorum. Yanıltmak istemem kimseyi) Azıcık sert bir tarzı var, benim sevdiğim cinsten :).

Sabah

İlker ne yaptı merak etmemek mümkün değil. Tabii ben gecenin sıcaklığından "Gümbed Olimpiyat stadından dakika ve skor" istediğim mesajdan sonra bakmayı unuttum. Telefonumda bir mesaj vardı. Ne mi yazıyordu?

"Abi öyle skor mkor deme, Pembe Panter çok tatlı kız ya, aşık oldum ben."
Eee demiştim ben, Pembe Panter bir Akılçelen diye.

16 DIYECEGIM ODUR Kİ...:

Wanted dedi ki...

valla yazıyı dört gözle bekliyodum :D sevindim en azından pembe ele gitmedi :D

T.I dedi ki...

Resmen yabancıya gitmedi. Ancak bi noktada benim için iyi olmadı. Çünkü ne kadar çok organik bağ o kadar tehlike. Salak İlker uzatmasaydı işi benim için daha iyi olurdu. Şimdi kopması daha zor benim için Margarita'da. Hallederim ben gerçi, problem yok. Ama zaman alır. Ne diyodu sinyor? İmkansızı yaparız mucize biraz vaktimizi alır mı? Bi de şey diyodu, "dad's fudbol, eppidink is sometimes happened." Di mi ama?

zührenin_sandalı dedi ki...

:))))))))

Wanted dedi ki...

"zoru başarırım, imkansız zaman alır" doğrusu bu :D
yalnız o diğer söylediğini anlayamadım :D

Wanted dedi ki...

bu arada T.İ. sitenin ayarlarından zaman dilimini düzeltirsen çok makbule geçer.
istanbul +2 veya +3 te olmalı.
ben 13.15 te yazıyorum senin blogun 03.12 diyor :D

Wanted dedi ki...

2. bu arada =))
ilker belki aşk arıyodur canı sıkkındır :D salak filan deme :D
bazı insanlar gönlünü çabuk kaptırıyo. bi nevi özür :D

Wanted dedi ki...

3. bu arada
Layla neye güldüğünü anlayamadım :D

ya ben yazmak için yazıyorum heralde :D canım sıkıldı :S:S

T.I dedi ki...

Wanted, değiştirdim ayarı. Pek hakim değilim bu işlere. Yardımın için sağol.

bu arada,
Dur_Yaklaşma Akılçelen'e yem olan Tuttuğunusken'e güldü bence.

Wanted: İlker aşk arıyosa, akılçelen tavsiye etmiyorum. Sabır, bulunur elbet birileri.

Wanted dedi ki...

ayarları değiştirdiğin için sağol. böyle daha iyi:D fakat ayarları yanlış değiştirmişsin. 1 saat geri gösteriyo site. +3 olcak demekki.sen +2 yaptın di mi?

Wanted dedi ki...

@T.İ.

bana da aşk tavsiyen varsa çok memnun olurum.
mesela "nasıl aşık olunur ve edilir" başlıklı yazı çok makbule geçer.
özellikle de yeni ayrılmışlar için..

Adsız dedi ki...

bu akılçelenlere sinir oluyorum...
ayrıca wanted'a katılıyorum=))

Wanted dedi ki...

hangi söylediğime :D ?

akılçelenlere sinir oluyorum demişsin :D
sen de bi bayansın :d
erkek akılçelen olarak düşündün sanırım.
yanlış anlamadıysam seninde yaran var :)

valla ne yalan söyliyim zmana bırakıyorum yada başkasını bekliyorum :D
biran önce gelse iyi olur :)

T.I dedi ki...

@Wanted: Bir kadının, akılçelen kadınlardan hoşlanmaması anlaşılabilir bir şey.

Wanted dedi ki...

@T.İ.
ne anlamda T.İ.?
kendi erkeklerini çalabilir düşüncesi ile mi ?
tam anlayamadım. neden hoşlanmasın ki ?

Wanted dedi ki...

@T.İ saati bi saat ileri almalısın :D 1 saat geri şuanda. sanırım +2yi +3 yapmalısın.

T.I dedi ki...

Bu benim biyolojik saatim wanted :) 1 saat geri.

 


TEHLİKELİ İLİŞKİLER © 2008. Design by: Pocket