8 Nisan 2010 Perşembe

İşi Çözmüş Kadınlar... Billie Jean devam

Billie Jean’le işler iyi gidiyor. Beni hafif hafif çözdü diyebilirim. Çözmek galiba tam doğru kelime olmadı, ne mal olduğumu anlamaya başladı. Ne mal olduğumu derken, kötü birisi olmak anlamında demedim. Sadece, kabul edelim ki çevresinde de öyle sadakatiyle ün salmış birisi değilimdir. Üstelik bu durum, kimse ona benim hakkımda bir şeyler söylediği için olmadı, sanırım ben açık verdim.

Büyük resme baktığımda, verdiğim bu açık ilişkide benim aleyhime bir olay değil. Aksine işime yarıyor bile diyebilirim. İlgisini genelde üzerimde tutuyor ve monoton olan her şeyin ilişkimizde son demek olduğunu hissediyor. Ne yalan söyleyeyim şimdiye kadar hiç mi hiç öyle bir şey yok, yani monotonlaşma. Billie Jean yenilikler konusunda benden 9/10 alır. Genel olarak kadınların bu konudaki ortalamalarınınsa 2/10’lar düzeyinde olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Cinsellik bazında da, ilişkilerde açılım konusunda da acayip güdükler. Toplumca kabul görmüş genel akışın olmayan her şeyden çok korkuyor ve onlara ahlaksızlık gözüyle bakıyorlar. E tabii ki bu cümleleri ettikten sonra ille de kurulması gereken o cümleyi de kurmam lazım: İstisnalar kaideyi bozmaz. Erkeklerin ortalaması da çok düşük olduğuna eminim. Yine de kadınlar kadar muhafazakar değiller. Ancak öyle net bir sayı veremem, zira bir örneklem kümem yok.

Bunun, yani “monotonluk bitirir” fikrinin kavranmış olması bana olduğu kadar ona da şöyle bir lüks sağlıyor, “iyi gidiyor, ama bu adamı da istediğim zaman tak diye bırakabilirim.” fikri onun da kafasına eser miktarda da olsa serpiliyor. Bunları düşünmenin, yani “iyi giden bir ilişki nasıl biter? Biterse ne olur?” gibi şeyleri kafadan geçirmenin saçma sapan bir şey gibi göründüğünü ben de biliyorum. Birçok hanımın da okur okumaz, beni ilişkimde samimiyetsizlikle suçlayacağını da biliyorum. Bakın. Peşinen söyleyeyim. “Madem mutlusun, kapıl rüzgara. E zaten o rüzgara kapılmıyorsan...”la başlayan zırvalara karnım tok.

Rüzgara kapılıp gözü karartmak konusunda gelinen bu nokta aslında anlık bir duygu değil, zamanla oluşan başka bir şey. Bilmiyorum ya da, bende zamanla oluştu. Gözü karartmışlığım çok oldu, zaten geçmiş postlarda da görmüşsünüzdür. Sonuçsa hiç değişmedi. Artık gözü karartarak bunun olmayacağını biliyorum. Gözüm kararır ya da kararmaz, onu bilmiyorum. Ya da biliyorum, eminim kararacak. Ancak karardığında da aklımı havsalamı toplamam bir iki haftayı geçmeyecek, onu da biliyorum... Bu kötü bir şey mi, eğer çok katı bir bakış açısıyla bakıyorsanız, çok kötü gelebilir. Yani yazdıkları bazılarının “aşka inanmıyor” gibi bana göre göttenbacak bir bakış açısıyla okuduğunu biliyorum. Bu yazdıklarımı öyle görenler için üzgünüm. Bütün hayatlarını domine eden o büyük şeyi (bazıları aşk diyor, ben aşkı asla bu kadar acımasızca tanımlamam) beklemek uğruna doğru dürüst hiçbir şey yaşamayanlar. Sırf cinsellik değil, doğru dürüst hiçbir ilişki yaşamayanlar... En iyiyi yaşamak denemekle olur, beklemekle değil. Bakın, o tamamen bir kendini kandırmaca, benden söylemesi. Ben böyle bir şey olmayacağını biliyorum. Aşk gibi göreceli bir kavramın insanlar tarafından algılanışının bu tekdüzelikte ve güdüklükle olması üzüntü verici.

Kalemime s.çiym, içimde hissettiklerimi hiç anlatamadım yine, daha da uzatmayacağım yine de. Samimiyetimden anlayın lütfen ne demek istediğimi... Ne anlatıyordum? Hah, Billie Jean.

Bazı kadınlar vardır. İnsanın içini sürekli gıdıklarlar. Böyle başka bir seksapelleri olur. Güzellik kelimesi açıklayamaz bunu, çünkü onun niye o kadar çekici olduğu güzelliğinde gizli değildir. Bazen tombul bir kadına bakarken de hemen hissedilir o aura. Tipinizdir ya da değildir. Bazı kadınlar işi bilir. Tipinizse, ve bu özelliğe de sahipse, işte o zaman göz kararması yaşarsınız.

Billie Jean aslında bu anlamda bana çok uygun bir eşleşme. Kesinlikle çok çok güzel bir kadın. İşi de biliyor diyebilirim. Bakın geçen gün aramızda geçen bir diyalog.


Billie Jean: T.I, bu kocaman halka küpeler var ya, hani halk dilinde Petek Dinçöz diye anılan.

T.I: Eee

BJ: O küpeler hep çok “basit”, daha doğrusu biraz “hafif” diye tanımlanırlar di mi?

dedi.

Bunun üzerine ben de o küpelerin öyle bir imajları olduğunu... Benim de pek haz etmediğimi, fakat kendinden o küpeyi takmasını hiç beklemeyeceğim kadınların da ısrarla taktıklarını söyledim. (Takmasını beklemediğim derken, hafiflik ya da ağırlık bazında değil tabii ki. Benim için hafif kadın yoktur, terazinin dengesini sağlamayı beceremeyen erkek vardır. Moda olarak da, figürün eskimişliği olarak, bahsedilmekten artık klişeleşmişliğini kastetmiştim olarak falan filan... BJ devam etti.

BJ: Bu küpelerin bir anlamı olabileceğini düşündün mü hiç?

T.I: Ne gibi bir anlam?

BJ: Bak şimdi? O küpe nerde duruyor bir düşün.

T.I: G.tünde! Güzelim nerde duracak, kulağında. [Tamam, pek öyle bi aklım ve imajım yok ama, nerden baksan mühendisim, bir sorunun mutlak cevabı varsa, onu veririm J]

BJ: Bak, bilmiyorsan öğren. Bu küpe kulakta durmaz güzelim. Kulağa asılır. Durduğu yer neresidir biliyor musun? Yanak, kulak memesi, çene, boyun, ense ve saçların kesişim noktası... Hepsi bir şekilde erkeklere çok seksi gelen yerlerdir. Bir düşün.

TI: Çene mi? Sen erkekleri hiç tanıyamamışsın bebek. Kadınların çenesi erkeklere seksi gelmez. Şekil şemal olarak güzel olabilir, ama kadın çenesinin işlevselliği şeklinin güzelliğiyle örtülemeyecek handikaplar yaratabilir.

Kadın çenesi üzerine bir iki laf daha edecektim ki , o da bunun üzerine yüzüme bakarak şöyle bir çenesini oynattı ve sanki fermuar açıyomuş gibi yaptı. Apıştım kaldım. Lan Djemba Djemba, bi kere de benden taraf ol eşş.ğlueşşeğin şeyi. Bi' karakterli duruşun olsun ya. Yazık.

Billie Jean devam etti.

BJ: O kesişim bölgesindeki her yerin ayrı ayrı seksi olması başlıbaşına önemli bir şeydir. Ancak ondan daha önemli bir anlamı da vardır o bölgenin.

T.I: Hadi bebeğim, anlat. Daha fazlasını duymak istiyorum. Yalnız çenenle bi daha o hareketi yapma, dediklerine konsantre olamıyorum.

Tabii ki, yine o hareketi yaptı. Ve devam etti.

BJ: Bir kadınla öpüşmeye başladın diyelim. Ve sonunda cinsellik var mı yok mu bilmiyorsun. Olabilir de, olmayabilir de. Şehvetle öpüşüyorsunuz. Bu işte cinsellik olup olmayacağını neresi belirler biliyor musun? İşte tam o bölge. Öpüşmenin hemen ardından erkeğin geçtiği yer orasıdır. Orada bir durur, koklar. Kadının yüzünden vücuduna geçiş noktasıdır orası. Orda da devam ediyorsa o şehvet, iki taraf için de işler pozitif demektir.


T.I: Güzel detay. Yalarım.

BJ: Cıvıma. Peki bu küpelerle ne alakası var düşün.
T.I: Ne alakası var sen söyle. Yorma benim güzel başımı. Bi de, şu çenenle fermuar açma taklidini bi daha yapsana...

Bu sefer yapmadı. Dedim, kız işi biliyo.

BJ: Küpeler, işte tam o bölgeye dikkat çekerler. Erkekler bunun farkında bile değillerdir. Ama o halka küpeyi takmış kadınlar hep daha seksi gelir. Güdüsel olarak. Erkeklere seksi geldiği tescillenmiş celebrity olmayan kadına da hemen “hafif” damgası yapıştırılır. Küpenin kendisi çok çetrefilli olursa, bu sefer o bölge değil küpenin kendisi dikkat çeker. Bununla da erkekler değil kadınlar ilgilenir. Kocaman halka küpeler, o bölgeyi resmen kocaman bir daire içine alırlar. Büyüklükleriyle çok dikkat çekerler ama asla büyük bir hacim kaplayarak arkayı örtmezler. Cami avizesi gibi küpelere göre bin kat daha güzellerdir.

T.I: Lan Billie Jean, senden korkulur.

Anlatırken can kulağıyla dinledim. Şakalar yaptığıma bakmayın. Kadınlardan böyle ayrıntıları dinlediğim azdır. Hoşuma gitti. Dedikleri de herhalde doğrudur. Bu analizin ne kadar sağlıklı olduğunu bilmiyorum. Ama dinleyince çok mantıklı geldi. Bende çalışır, X’te çalışmaz filan belki. Ancak buna kafa patlatması hoşuma gitmedi desem yalan.

Ancak orda da Billie Jean bunları anlatırken öyle bi’ durum oldu ki, bu sanki benim öğretmenim. Issız adamda kız hani sevişmeyi öğretiyor ya, tut elimi mut elimi ayağı. Resmen o hale düştüm. Yer miyim? Altında kalır mıyım? Beni hiç tanıyamamışsınız.

T.I: Madem öyle Billie Jean ben de sana bir şey öğreteyim.

BJ: Hmmm. Neymiş?
Elimi göstererek.

T.I: Bak şimdi bu var ya bu, yaba gibi erkek eli der geçersiniz di mi? El sadece asla el değildir.

BJ: Eeee.

dedi.

Aha da böyle çok pis pandik atar!

BJ: Gerizekalı :)

41 DIYECEGIM ODUR Kİ...:

küfkedisi dedi ki...

ehi çok sevimli bir ilişki bu ya :)
neden takılı kaldığın belli oldu senin :)

Adsız dedi ki...

T.İ harbiden gerizekalısın ya:D
hiç beklemezdim senden böyle cocukca ve cins bir hareketi

T.I dedi ki...

@Küfkedisi: Neden takılmışım? Dışarıdan nasıl göründüğünü merak ettim. Cidden soruyorum.

@adsız: no comment.

küfkedisi dedi ki...

karıncalanma duygun geri geldi mi ben bunun cevabına göre aydınlatıyım seni :)

cipim dedi ki...

T.İ yeminle hatun sikindrik bir halka küpeye Freud yaklaşımıyla bir uyduruk anlam yüklemiş ve kesinlikle seni yemiş. O küpeler her zaman basit ötesidir. Varoş kasa hatuna gider o. Takıların kadına verdiği seksapeliteyi asla yakalayamamış ve asla yakalayamayacak tek takı olsa olsa o iğrenç küpeler olabilir. Ayrıcaaaa sen çenenin dır dır yapmaktan başka bir işe yaramadığını düşünecek kadar toy olamazsın.
Ama hatun zeki ve seksi anlaşılan. güzzel ilişki gibi görünüyor.

"leb" demeden... dedi ki...

T.İ.

cipim haklı.
bu sefer yenmişsin.

BJ sırf o çene hareketine dikkat çekip seni ertimek için bu hikayeyi uydurmuş.

halka küpeler basittir.



(kendime not: bu benim "ıslatma" hikayeme benzedi. bunu yazmalıyım.)

T.I dedi ki...

Beni bu konularda hafife almayınız lütfen. Dikkat ederseniz yazının başında.

"Bunun üzerine ben de o küpelerin öyle bir imajları olduğunu... Benim de pek haz etmediğimi, fakat kendinden o küpeyi takmasını hiç beklemeyeceğim kadınların da ısrarla taktıklarını söyledim."

Kaldı ki halka küpelerin estetik güzelliklerinden bahsetmiyorum, içimizde bilmediğimiz bir şeyleri gıdıklayabileceğinden bahsediyorum.

Halka küpeler o dediğiniz kadar basitse, erkeklere yapılan her sizce dünyanın en seksi kadını kim anketinde ilk 5'te yer alan Eva Longaria ve Jennifer Lopez'in niçin sürekli ve özellikle tercih ettiklerini size sorarım.

Varoş kasalıkla alakası yok. Billie Jean'in inanılmaz özenli giyindiğini belirtmeliyim. Ben de çok dikkat ederim zaten buna. Lütfen kendini beğenmişlik olarak algılamayınız, fakat bu konuda öyle "yenebilecek" bir tip değilim.

-----------

"Takıların kadına verdiği seksapeliteyi asla yakalayamamış ve asla yakalayamayacak tek takı olsa olsa o iğrenç küpeler olabilir"

tamamen bir kadın bakış açısı olabilir mi acaba? Erkekler dünyanın en seksi kadınları anketlerinde Bu kadar kötü şöhretine rağmen kadınların kullanması ilginç diyorum sadece.

Dairesel ve sade bir tasarım, ancak kötü şöhretinden ötürü bu şekilde tanımlanabilir. Yoksa tasarımsal bir durum değil. Sade ve ince bir şeyden bahsediyoruz.

Ben de bayılmam öyle sorarsanız ama artık daha bir dikkatli bakacağım halka küpeli kadınlara ve tavırlarına.

------------

"Halka süper basittir."

Futbol da basittir, zor olan basit futbol oynamaktır demiş. Johan Cruyff. Belki de gıdıklayıcılığı basitliğindedir.

----
cipim ve leb: yordunuz bemi yau. zaten anlatamıyorum derdimi.

cipim dedi ki...

jl yu örnek vermen olmamış T.İ. o bir latin. latin kadınlar seksidir. ölüleri bile iş yapar. kaldıki JL yu bir tenhada kıstırsam ben bile ifadesini alırım. o derece yani.
Türk kadınına gitmiyor bazı şeyler.
ayrıcaaaaaaa Billie ye basit yakıştırması yapmak aklımdan geçmedi. Öyle anladıysan özür dilerim. Ama takıyorsada hata yapıyor bence. Israrlıyım o küpelerin basitliğinde. Billie ninki olsa olsa şuursz bir anına denk gelip takmadır diye düşünüyorum.

"leb" demeden... dedi ki...

sanırım cipim'le ikiziz :)

cipim dedi ki...

hahah. "leb demeden" birbirimizi anlayacağız sanırım :D
benimde dikkatimi çekti. okuyorum blogunu 1 saattir.

T.I dedi ki...

Yok yok, öyle dediğini aklımdan bile geçirmedim zaten.

Latin kadın vücut yapısı, ten rengi hoşuna gidiyor olabilir. Kendin diyorsun. Milyonlarcası var, hepsi güzel. Ancak JLo meşhur. Niçin?

Kaldı ki ben öyle bir Monica Bellucci'yle filan kıyas bile etmem JLo'yu. Kaba hatlı kadınlardan genelde bana en seksi gelen kadınlar değildir, tamamen kişisel. Giremez bende ilk 10'a filan. Ancak genel teamülden bahsediyorum. Bu kadının seksi olduğu gerçeğini değiştirmez. Bütün dünya erkekleri diyor bunu.

BJ'nin bir kez taktığını gördüm o küpeleri şimdiye kadar, onda da çok yakıştırmıştı. Taktığında, ilk gördüğümde olmamış demiştim içimden. Sonradan huşuma gitmişti.

T.I dedi ki...

http://bellucci.kvalitne.cz/bn/bigimages/monica_bellucci_021bn.jpg

cipim dedi ki...

yakıştırmış olmanın tek bir açıklaması var bence. T.İ aşıkkkkkk. :)))

küfkedisi dedi ki...

gitmesenize üstüne adamın ya aşık veya değil. hoşuna gitmiş o an ne var. kıyafetle bütün falan omuştur belki, tamam bende sevmem ama olmuş işte.

aşık mı? sanmam, çok fazla hoşlandığı kesin. ve sanırım bu hatunumuz gerçekten işi bilenlerden.

Tİ kişisel tecrübem işini bilenlerden korkucaksın, gerçekten aşka yakınsın :)

"leb" demeden... dedi ki...

"ben güzelim, seksiyim" diyip yayamayan kadına saygı duyarım :)

T.İ. daha iyisini mi bulucaksın? sal gitsin .)P

T.I dedi ki...

Geçin dalganızı bakalım :). Bir ikişkim bir ayı geçti diye esen havaya bak :)

küfkedisi dedi ki...

ben dalga mı geçtim ya aşkolsun ama :)

"leb" demeden... dedi ki...

aaa... dalga geçen yok T.İ.

hoşumuza gitti sadece .) sen mutlu olunca biz de olduk vs

bak heycanlanınca yazamıyorsun da .)))

bu arada öncekiler ilişki sayılmaz. 1 ay bile sürmemiş yahu.

arkandayız BJ...

cipim dedi ki...

yok valla bende geçmedim. ama hissediyorum dalga geçeceğimiz günler yakındır.
T.İ BJ yi seviyooo.

sal gitsin bencede.

küfkedisi dedi ki...

aha haa haa çok kötüsünüz kızlar :))))

Adsız dedi ki...

Kır zincirlerini gel Aşk'a kanalım seninle;)

VodviL dedi ki...

bir kadın bir erkek dizisine dönmüş sizin ilişki, iyidir : )

Morpheus dedi ki...

Vay bee kadına bak demek istiyorum :)

Ayrıca doğruymuş gibi bilinen bir yanlışı da belirtmek isterim: "İstisnalar kaideyi bozmaz." lafı büyük bir plavradır.
Bir düşün bak nasıl bozmaz ? Bir istisna varsa kaide bozulur elbet.. :)
Yeşil böceklern arasında kırmızı bir böcek varken, sen bu böceklerin hepsi yeşildir diye bilir misin?

Amma kafa açtım haa, tamam alıp başımı gidiyorum ve felsefemi başka yerde yapıyorum. Ama düşün bak söylediklerim üzerine :)

T.I dedi ki...

"Kaideyi bozan istisnalar değildir. Kaideler zaten bozulmaya mahkum yapılardır. İstisnalarsa bunu gözler önüne serer."
şeklinde ifade edesim geldi

İlginç bir bakış açısı.

cipim dedi ki...

T.İ

Allah tepemden bakıyor, haberin olsun :)

T.I dedi ki...

hakettin sen :)

cipim dedi ki...

B.J senin çok vaktini alıyor, okuyucunda burada seni bekliyor. Olmuyor böyle. Genç blogerlar huzursuz :D

"leb" demeden... dedi ki...

+ yaşlılar da huzursuz .)

cipim dedi ki...

@leb; gençler biz oluyoruz. :))
hadi burayı msn e çevirelim. T.İ blogu başıboş bırakmanın cezasını çeksin :d

"leb" demeden... dedi ki...

@cipim

anladım da ben genç değilim (35)

sonra o ceza vermesin sana .)))

küfkedisi dedi ki...

ben geldim :))) genç, canlı ve heyecanlı 3 kız süper:)))

cipim dedi ki...

heyooooo kankam gelmiş.
leb bende 33 üm şekerim. ama hiçte yaşlı değilim. 23 bile değilim bana göre. sende yaşlı değilsin. 30 lu yaşların yaşlı kabul edilmesini yasaklıyorum. ya hadi T.İ yokken yaramazlık yapalım.

"leb" demeden... dedi ki...

@cipim

ayh nası mutlu oldummmm... kimle konuşsam 20li yaşlardalar...

herkesle konuşmak keyifli, o ayrı...

ama bi akran bulmak da hoş ;)

www.30+.blogspot.com boş mu acaba?

küfkedisi dedi ki...

kankam geldim de neden biz böyle bişey yapıyoruz :))))

ben şimdi o bloga giremem mi lebdemeden, çok kırgınım şuanda :))))

cipim dedi ki...

@leb; şekerim al sen o adresi bence. bende hikaye çok. 30 mumlu pasta hikayeleri. karalarız belki bir şeyler.

@kanka; bilmem nedn böyle yapıyoruz. şuursuz bir şekilde bu blogda etrafta koşuşturmak istiyorum. sanırım T.İ yazmıyor sık sık diye intikam alıyoruz :DDD

küfkedisi dedi ki...

kadınlar hep böyle kanka. intikamcı, ne hain yaratıklarız biz:)))

cipim dedi ki...

düşüncesizlik ama bu. bir insanın blogu varsa ve belli bir kitle (kitle ne ya) okuorsa o blogu okuyucuya zaman ayırmak lazım. Öyle yok benim işim gücüm var, yok aileye zaman ayırıcam, yok sevgilim trip yapıyor yok cumaya gittim gelicem olmaz. yazacaksın kardeşim.

küfkedisi dedi ki...

kanka bunu demek istemezdim ama kendine bak lan :)))

T.I dedi ki...

Cevap yazmam farz olmuş. :).
Öncelikle bir konuya hemen açıklık getireyim. BJ beni hiç yavaşlatmıyor. Her zamanki sıklığımla yazmaya devam ediyorum. Haftada ya da bilemedin 10 günde bir filan. Konu sıkıntısı hiç çekmiyorum diyebilirim. Yazmak istediğim yüzlerce ayrı tat var. İnsanların okuduğunu ve beklediğini bilmek süper bir duygu. Teveccühünüz için samimiyetle teşekkür ederim. Ne olursa olsun gururu okşanıyor insanın.

30'lu yaşların kadınlar için hiç mi hiç büyük olduğunu düşünmüyorum. Hatta onlar normal, diğerleri küçük gibi geliyor.

Hatta bir sonraki yazımı bu konuya adayabilirim. Feliçita'yı hatırlar mısınız bilmem?

Sevgiler

cipim dedi ki...

yazarsan blogunu mahfetmeyiz. yoksa etrafta koşuşturan bir sürü kız olacak haberin olsun. :)

hakuna matata dedi ki...

ahahaha ızmırlı kız yapacak bısey yok be guzelım :))çenemiz fenadır ,sırf ılgı cekelım dıye hıkaye uydurur afıyetle dumanı ustunde yedırırız :)(ızmırın havasına kızına gu ven mee ! )

 


TEHLİKELİ İLİŞKİLER © 2008. Design by: Pocket