4 Mart 2010 Perşembe

Yanıbaşımızda duran aşklar: Kaptan Hook ve Monçiçi

Nerede bir "Ya biz bilmemkaç senedir birbirimizi tanıyorduk ama aramızdaki şey geçen sene aşka dönüştü." diyen bir çift var. Onlardan hemen kaçmak gerekir. Onlardan çift olarak da bi' cacık olmaaz, teker teker de bi' cacık olmaaz. Ultra mantık ilişkisidir bu. Dön dolaş yıllardır doğru düzgün bir hareket yok, razı olduk birbirimize ilişkisidir. Bir de hani mütevazı bir tavrı olsa anlayacağım da, yok arkadaş. Dünyanın en büyük aşkına dönüşmüş olur bunların s.kik ilişkileri. Öyle anlatırlar.

Aşk nerede?
Resmi şurdan aldım.

Bu ilişkinin kadınının, diğer kadınlara bu sıçmık şeyi izah etmek için kurduğu klişe cümlesi şudur. "Aşk meğerse yanıbaşımdaymış, hep orada duruyormuş da ben fark etmemişim. Ne kadar inanılmaz değil mi?". Kendisine cevabım: Siktir ordan, yalancı yelloz.
Bu ilişkinin erkeğinin, çevresindeki erkeklere kurduğu klişe cümlesi de şudur: "Çok kadınla beraber oldum, çok kadın tanıdım. Ancak Sevim bir başka. İnsan bunları yaşamadan göremiyor." Kendisine de cevabım: Yalancı .bne!

Erkek açısından bakıyorum. Yahu gözümde bu durumun hiç elle tutulur bir durumu yok, sıfır tutku ya, sı-fır. Ruhunu satmak gibi... Yahu karı 6 sene önünde durmuş, hiç hallenmemişsin. Sözümona daldan dala uçmuşun da, sonra doğruyu görmüşsün. Yer miyiz? Yemeyiz. E ben de erkekte bu işin nasıl işlediğini az çok biliyorum. Tamam her aşk yıldırım aşkı olmak zorunda değil, kabul. Ancak altı sene gözümün önünde olup da hiçbir gözle görülür bariz değişiklik olmadan bir anda aşık olabilecek bir "duygu patlamasını" da riyakar buluyorum. Hele ki bunun bir de çok saygın bir şeymiş gibi lanse edilmesi. Iyyy. "Yaaaa ben var ya ben, kadından kadına koştum, bu en iyisi. Gördüm geçirdim ben siz de oyalanmayın gençler" havası... Görmüş geçirmiş sanabilirsin kendini, ama bana göre sen işin sırf görme kısmındasın haberin yok. Geçirme konusunda daha edilgen bi yapın var. Görmüş geçirilmiş diyebilirim.

Kadın açısından bakmaya "çalışıyorum": "Ya bu herifin şeyini doğrultması resmen 6 sene sürüyor. Hayat geçer mi lan bunla. Yok yok, hayır gelmez bana bundan anacım. Zaten bendeki elektrik desen 6 senedir kesik, şimdi bi flaş patladı diye. O hooo. Bi' dahaki flaş ne zaman patlar bilmem. Hiç oluru yok." Yani olayın ayyyy aradığım aşk yanıbaşımdaymışla filan hiç alakası yok. Senin aradığın aşk neyin başında belli bence. Ama neyse efendilik bende kalsın.


Gördüğünüz gibi, akşam akşam fena halde kızdırdılar beni... Dün gece Billie Jean'le beraber okuldan iki arkadaşımla buluştuk. Hani şu ilişkileri bi' anda aşka dönüşen çiftle. Bütün akşam böyle zırvalarla beynimi s.ktiler. Öyle böyle s.kmek de değil, o fukara beynim evrilip çevrilmekten bi' hal oldu. Her pozisyonu denediler üstünde. Misyonerle başlayıp doggie'yle devam ettiler, jokeyle taçlandırdılar. Ben o zavallı beynimi kaçırmaya çalıştıkça pozisyon değiştirdiler. Bir kişi olsalar iyi, ikisi birden resmen gangbang. Şimdi şimdi çayla toparlıyorum kendimi.

Hani söyle insanlar vardır, sizin de çevrenizde var mı bilmem. Bakın şu tat:
"Hadi buluşalım. Bir araya gelelim hepberaber. Okul tayfasını toplayalım." Bu p.zevenkler hep de tayfa kelimesini kullanırlar bu iş için. Tayfa. Ne kelime ama, Tayfa!. Zannedersiniz herif bizim Pısırık Bilal değil de Kaptan Hook. "Tayfayı toplayalım." Hasbinallah ya.
Bu tayfayı toplayalımın gerçek açılımını yazayım mı size, aynen şöyle: "Hadi bi buluşma organize edelim, okuldan 100 kişi bir araya gelelim. Alakalı alakasız. O kadar saçma bir kalabalığı bir araya getirelim ki gidip oturacak bir yer bile bulamayalım. Haçlı orduları gibi görünelim sokaklarda. Ayrıca bir türlü nereye gideceğimize karar veremeyelim. O buluşmadan da kimse bir şey anlamasın zaten sik gibi oturalım bütün gece. Ayrıca kıl olduğun bir iki tip varsa aman bana söylemeyi unutma onları da çağıralım. Öyle bir organizasyon olsun ki bu hiçbi' s.ke benzemesin."

Lan tayfa! Nerdesiniz olm?

Bu tip organizasyonlar, yani bu Kaptan Hook'un düzenlediği gibi olanlar, hiç şöyle güzel bir ortamda geçmezler. Bir restorandan yer ayrılmış, dostlar yavaş yavaş geliyorlar mis gibi. Sosyalleşiyorsun ne güzel. Uzun zamandır görmediğin birisi pat geliyor, iki kadeh yuvarlıyorsun onunla, çok hoşuna gidiyor. Aşırı bir kalabalık yok en çok 10 - 12 kişi. Ne iyi oldu ya diyorsun içinden. Var ya, Kaptan Hook'unkinde eskaza sevdiğin muhabbet etmek istediğin biri olursa grupta, o masanın ulaşman en imkansız yerine itina ile oturtulur.

Neticede ben sosyalleşmeyi çok severim. Ingıl ıkış iştense hiç hoşlanmam. Konu bu kadar basit. Keşke sevdiğim eski arkadaşlarımla düzenli bir araya gelebilsem. Neyse işte, Kaptan Hook bütün gece bir de "Tayfayı toplayalım yaaa" muhabbetiyle kafamı şaaptığı için bunları da yazdım.

Dün geceye döneyim çok kısaca. Ben, Billie Jean, Kaptan Hook ve yıllardır yanıbaşında duran ve ilişkileri bir anda aşka dönüşen sevgilisi Monçiçi (Kız monçiye benziyordu, isim yanıltmasın, güzelce bir kızdı, ancak seksapelini yitirmiş güzelliği kim neylesin) gittik oturduk boğaz tarafında bir restorana. Allahtan yemekler çok güzeldi de bir de ordan gol yemedik. Kaptan Hook'la Monçiçi aslında mahalleden arkadaşlarmışmış, birbirlerini ordan tanırlarmış. Bildiğiniz komşu kızı fantezisi. Çocuk atmış içine atmış içine :)))). Monçiçi'de aslında daha parlak bir zeka var. Ama Kaptan Hook çok acımasız, kancasıyla deşmiş kızın beyin loblarını. Tam güzel bir konu açıyoruz, muhabbet akacak diyoruz. Kız yine aşkın yanıbaşında durduğunu nası fark etmediği mevzusuna geliyor. Tam güzel bi' laf daha edicek, bi' bakıyo o yeni lafları etmek için beyninin kullanması gereken kısım yok. Kaptan'ın kancasında.

Monçiçiler vardı. Hatırlar mısınız?

E madem bu kadar muzdaripsin, bu kadar şikayetçisin ne işin var o kadar saat be adam diyeceksiniz. Ne bileyim. Hareket de oldu biraz. Eve döndükten sonra Billie Jean'le uzun uzadıya konuştuk durum üzerine. Böyle ilişkilerin beni ne kadar irite ettiğinden bahsettim ona. Kafa birisi Billie Jean, acayip muhabbet malzemesi çıkardı bize Kaptan Hook ve sevgilisi Monçiçi.
Sağolsunlar, varolsunlar.

6 DIYECEGIM ODUR Kİ...:

cipim dedi ki...

offf birde zırt pırt öpüşür bu tipler, yada hiç bir şey yapamıyorlarsa birbirlerine bakıp gözlerini kısaraktan sırıtıp öpücük atarlar. Öldüresiye dövesi gelir insanın.

UYKUSUZ// UYURGEZER dedi ki...

benimde o çifti boğazım geldi..süper anlatmışsın..yazının bazı bölümlerini 10 senedir birbirlerini göremeyip yeni keşfeden ve 3 ay sonra evlenecek olan arkadaşıma kopyalayıp göndersem beni arkadaşlıktan reddedermi diye düşünmekteyim :) UYRGZR-.-

küfkedisi dedi ki...

Palavra palavra palavra :) Nedense birden eski bir Ajda Pekkan şarkısı canlandı gözümde. Ya harbi bir çektirip gidin. Oraya buraya saldırmışsınız yıllarca bir boka benzememiş hiçbir ilişkiniz yaş kemale ermiş çaresiz kalmışsınız birbirinizi kurtarıcı görmüşsünüz. Acil durumda kapı kırınız gibi bir şey bu sahte, mantık ilişkisi. Dramatize etmeye gerek yok doğruyu buldum diye.

Climacool dedi ki...

Komik adamsın valla. Doğru da yazıyorsun bir yandan. tebrikler.

outlaw dedi ki...

birbirinden potansiyel olarak hoslanabilecek insanlar uzun süreli arkadaslik iliskileri kurdugunda, bir zaman dilimini birbirlerinden hoslanarak gecirmeleri olagan bence. genelde bu hoslanma isleri eszamanli olmadigindan fazla bir etkisi olmuyor; nadiren aksi oldugunda - hele bir de bir iliski falan baslarsa - genelde bir arkadasligin icine sicilmasiyla son buluyor. ama yine de "bes senedir tanidigin hatuna/adama asik olunur mu?" sorusuna "evet, esek gibi de olunur" diye cevap veririm.

balkiz dedi ki...

ben böyle bir ilişkide kadının büyük ihtimalle erkeği tanıştığı andan beri beğenip kafasının bir köşesine yazdığını düşünürüm. Tanıştıktan sonraki ilk 5 dk içinde karşıdaki adamdan bize bir cacık olup olamayacağına karar veriyoruz? Sabreden derviş muradına ermiş.Konuyla uzaktan ilgili ama ne kötü bir durumdur çok hoşlandığın biriyle kanka muhabbetine girmek

 


TEHLİKELİ İLİŞKİLER © 2008. Design by: Pocket