30 Ocak 2012 Pazartesi

Dünya kadar...

Geçen gün bir bardayız. Eğlenceli grubumuz üç kişiden müteşekkil. Ben, Lafonten ve Lafonten’in sevgilisi (ki ben kendisine Cable Girl derim. Çünkü cep telefonunu hep kulaklıkla kullanır). Ben bira içiyorum, Lafonten de öyle. Cable Girl de fındıklı votka içiyor. Lafonten bira almaya gitti. Sağolsun kendine bira kibarlık yapmış benim şişem bitmeden bana da almış. “Neyse ver, kırk yılın başı beni bi' düşündün şimdi kırmayayım seni. “ dedim. Böylelikle bir anda elimde iki tane bira oluverdi. Ayyaş gibi dikiliyorum. Tablo şu:

Benim elimde iki şişe bira. Cable Girl‘ün elinde ise fındıklı votka. Karşımızda da Lafonten. Bu salak bi’ bana baktı bi’ kıza baktı. Sonra şöyle bir özdeyişle geldi,

“Dünya kadar biran olacağına, fındık kadar votkan olsun.?”

Bu saçma şeyi tarihin sayfalarına not etmeden duramadım. Sen gel bu adamdan o gece arapas bekle, muz orta bekle. Mümkün mü? Soruyorum sizlere mümkün mü?


6 DIYECEGIM ODUR Kİ...:

Femme Fatale dedi ki...

haha cok seker:) bu arada hojjjgeldin yeniden

doğa dedi ki...

Sen de çok yükleniyosun Lafonten'e.. Daha ikinci biranın başında adam.. Fındıklı votkanın tadına bi baksın, sonra mutlaka tarihe altın harflerle yazılacak anektodlar da çıkarır, ara paslar da..

Çocukla Kampa Gidilir (mi?) dedi ki...

o lafı babaannem şöyle söyler:
dünya kadar malın olacağına fındık kadar .mın olsun :)

1 erkek cok kadın dedi ki...

http://1erkekcokkadin.blogspot.com

Hepinizi bloğuma beklerim

HayatVEtavla dedi ki...

Yazdığı ne kadar uzun olursa olsun, okumaktan sıkılmadığım(blakis hoşuma giden) birkaç blog'dan biri olduğun halde, neden yazmıyosun KARDEEEEŞİİİİMMMMM!!!!

T.I dedi ki...

Haklısınız, ne diyeyim? Maymun iştahlılık biraz benimkisi.
Çok çok özür. Telafi edeceğim inşallah.

 


TEHLİKELİ İLİŞKİLER © 2008. Design by: Pocket