22 Aralık 2010 Çarşamba

Bu gece uzun olacak besbelli... 21 Aralık ve Ginger

Bu yazı üç gün önce yazıldı. Editing'i biraz geciktiği için anca koydum. Affedin.

Bugün 20 Aralık. Yani bu gece saat 00:00'ı gösterdiği andan itibaren ne başlıyor. En uzun gece. Geçen sene bu büyük günün hakkını teslim eden bir yazı yazma fırsatım olmamıştı. Bu sene atlamam mümkün değil. Çünkü bu gecenin her türlü uzun olması için haftalardır çalışıyorum. Ne Ginger'ın kendine has muhafazakarlığı, ne heyetin yoğun baskıları, hiçbiri bu geceye ulaşmak için dantel işler gibi yaptığım çalışmaların önüne geçemez. Bu gece önemli. Bazen böyle şeylere aşırı kafamı taktığımı düşündüğünüzü biliyorum. Yani bazı şeylere anlam yüklemeye aşırı mesai
harcamamı gereksiz bulanlar olduğu aldığım e-mail'lerden aşikar. Kendilerine "Hadi canım" diyor ve geçiyorum. Bilmeyenler için, izah edeyim. 21 Aralık çok önemli gecedir. Benim doğum günümden daha önemlidir mesela. Benim doğum günüm sırf beni ve çevremi ilgilendirirken 21 Aralık tüm erkekleri ilgilendiren bir gündür. Bu gece, en uzun gecedir. Bu gece, işini seven bütün emekçi erkeklere, en uzun mesai saatini bahşeden gecedir. Karanlığını erken indirir, geç kaldırır. İyi niyetle bir şeyler yapmaya çalışan erkeklere, karanlığını tüm cömertliğiyle
sunar.

İnsanları anlamıyorum. Özellikle bazı erkekleri. Daha aralık ayı başlar başlamaz "Yılbaşında napıyosun? Ne yapmalıyım? Bi'planın var mı?" tarzı cümleler kurmaya başlarlar.
"Ulan ibiş! Sen 21 Aralık'ı planlandın mı da yılbaşına geçtin. Anlamadım ki. Kolay mı öyle o işler. Önce önümüzdeki maçlara bakmamız gerektiğini bilmiyo musun?" diye çıkışasım gelir. Ama "yok yok, yapmadım, daha yapmadım." gibi bir cevap veririm. Mükemmel bir gece planlanacaksa onun 31 Aralık yerine 21 Aralık olmasını tercih ederim, 31 Aralık yeteri kadar itibar ögörüyo zaten. Özetle 31'i herkes zaten yeteri kadar seviyo ve onun için mesai harcıyo. (Fesatlaşmayın, cson cümleyi ne gözle okuduğunuzu biliyorum.) Neyse, 21'in ise birçok insan farkında bile değil. Bunun için kendini kasma anlam yüklemek için diyenleri şağıdaki satırları okumaya davet ederim.

Bundan sonrası Flashback.

Son yazımı, ertesi gün Ginger'la randevulaştık diye bitirmiştim. O randevuyu iptal etmek zorunda kaldım. İş gereği bir yurtdışı ziyareti yapıp dönmem gerekti. Ginder ciddi kız, öyle "Yaaa, beni sattaaa" styla bi' tip değil. O yüzden problem olmadı. Birkaç gün sonra yurda döndüm, vatan toprağını öptüm. Şu Gİnger'ı da bi öpebilsem...

Günler günleri kovaladı.
21 Aralık'a 2 hafta kala...





7 Aralık
Ginger ve Mütevelli Heyeti ile son kez buluşuyorum. Bir sonraki buluşmamızda da değil Mütevelli Heyeti, mütevelli heyetinin müüsü olursa T.I net bir şekilde elvedasını verir. İşyerinde istifa, ilişkide elveda. Açıkçası resmen o aralar elvedam cebimde geziyorum. Bu seferki buluşma için ben gitmedim. Onları bir yere çağırdım. Üstelik özenle seçilmiş iki arkadaşım da var. Bakarsın başka yakınlaşmalar olur. Zaten bu gibi buluşmalar genellikle kime niyet nime kısmet ilkesiyle çalışır. Her zaman sürpriz çiftlere gebedir.

Biz 3 arkadaşız. Felaket bir üçlü diyebilirim. Ben, Carlos ve Limbo. Bilmeyenler için, şiddetle okumalarını tavsiye etmekle beraber, bu iki arkadaşımı kısaca tarif edeyim. Limbo, eski sevgilim. Ancak yıllar bizi iki eski sevgililikten ziyade, iki kankaya dönüştürmüş durumda. Birbirimize libidinal olarak harbi harbi hiçbir şey hissetmemekle beraber, inanılmaz iyi anlaşıyoruz. Onun aşmışlığından kaynaklanıyor tabii ki bu durum daha fazla. Yoksa eski sevgililerim beni genelde sevmezler. Bense onları severim. Nası yüce bir gönülse benimki artık siz düşünün. Şaka tabii, yüce gönülden ziyade, kadınları karşıma almayı sevmem ben. Kanalların her zaman açık olması gerekir.

Ne anlatıyodum lan, hah Limbo. Benle çok uğraşır, beni iyi tanıdığı için de her zaman beni sarsıcı cümleler kurmayı, şakalar yapmayı iyi bilir. Her ne kadar ona "Sen çok iyi taşıyosun, bazı kadınlar kilo alsalar bile vücut hatlarını kaybetmezler, bu çok seksi bir şeydir ve bir şanstır." falanfilan desem de, gereksiz şekilde şişmanladı son iki senede. Bunu ona birisi söylemeli. O kişi tabii ki ben değilim. Sonuçta, hala gelecekle ilgili planları olan birisiyim. Kafamda tik atmadığım yüzlerce kadın, binlerce yapılacak iş var. Geleceğimi karartmak istemem. Yo yo, ben söyleyemem. Birisi söylesin.
ve Carlos. Onu nasıl anlatsam, kelime bulamıyorum. Yakışıklı çocuktur. Biraz fazla konuşur. Fazla konuşsa problem değil de, çok boş konuşur. Yine de çok severiz.
Carlos ve Limbo: Onlar, görevleri oraya gelene kadar, kendilerinden bile gizli
tutulmuş, özel yetenekleri bu iş için onları benzersiz kılan, çok özel bir tim. MHST, yani Mütevelli Heyeti Savuşturma Timi.

Biiyorum, Carlos, grubun erkeklere güvenmeyen kızı Welldone'ı kilitleyecek. Onu laflara boğacak. Bir ilişki doğra mı? Bence çok uygunlar ama bilmiyorum Carlos bazen itici gelebiliyor kadınlara, ancak Welldone'a geleceğini sanmam. Mütevelli Heyetinin geri kalanını ise Limbo rahatlıkla donunda sallar. İçim rahat.

Buluşma gerçekleştikten biraz sonra MHST namlularını heyete doğru doğrultuyor. Ginger boşa çıktı. Biraz daha tanıma fırsatı buluyorum onu. Güzelliğine güzel, akıllılığına akıllı da, tam olarak "Biraz hızlı gitmiyor muyuz?" kızı. Kendime dair yaptığım analizlerde şunu hep görmüşümdür. "Biraz hızlı gitmiyor muyuz?", "Biraz daha ğırdan alsak, biraz zamana ihtiyacımız olduğunu sen de düşünmüyor musun?" gibi cümleler kuran kadınlarla mutlu bir ilişki yaşamışlığım vaki değil. Bana göre değil aslında. Ancak ilişkinin başlangıç evresinde bana bu cümleler kurulduğunda nedense, "tabii ki, sen nasıl istersen, kendini nasıl rahat hissedersen..." filan gibi cümleler kuruyorum. Ben de bir acayibim. T.I'ın fikri neyse, zikri de o değil. Bir şekilde onunla birlikte olmak için yanıp tutuşurken, lütfen yanlış anlamayın, gerçekten sadece cinsellikten bahsetmiyorum, beraber vakit geçirmek istediğim bir kadın var ve kafalarımız hiç uyuşmuyor. Eminim başınıza gelmiştir. Olmayacak duaya amin demek. O da benden hoşlanıyor, biliyorum. Ben biraz olmayacak dua olduğunun farkındayım, yine de kendimi alamıyorum. Kendime uyuz oluyorum bazen.

Kafamı sağa çeviriyorum. Carlos Welldone'a Kumru hayvanının ne kadar eşine sadık bir kuş olduğundan, bir belgeselde gördüğünden filan bahsediyor. İnanılmaz bir şey ya. Manyak herif.

Sola çeviriyorum, Limbo, heyeti tek kelimeyle donunda sallıyor. Aklıma bu Limbo'yla Carlos olur mu olmaz mı diye geliyor. Acaba Carlos, arkadaşımın ex'ine sarkmam centilmenliği içerisinde mi? Bir ara onunla konuşmalıyım. Kimsenin hayatına karışmayan birisi olduğumu hatırlatmak babında. Diyalogları da genelde müthiş. İkisi konuşuyorlarsa ve Carlos inanılmaz boş konuşmaya başlıyorsa, Limbo, "aman kes kes" diyor şakayla karışık. Carlos da kesiyor. Ben son on yılda Carlos'u susturmayı hiç başaramamıştım mesela. O, şıp diye kesiyor.





21 Aralık için yemek rezervasyonumu yaptırdım. İnanılmaz bir teras. Boğazsa boğaz, manzaraysa manzara. Güzel şarapsa güzel şarap. Oteldeki yerimi de ayırttırdım. Yemek zaten otelin terasında. 21 Aralık yılda bir kere. Tek sorun var. Bütün işleri rayına sokmalıyım. Ginger'la bu sefer yekeyek buluşma başarısını gösteriyorum. Yoksa demiştim. Elvedam cebimde diye. Buluşuyoruz. Yine ben gittim. Ya ben karşı yakadan kadınlarla bile çok zorlanırken, uzun mesafeli ilişkiler nasıl yürür diye düşünmeden kendimi alamıyorum. İnsanlar çok acayip.

Neyse,
Mütevelli Heyeti olmayınca daha bir güzel geliyor bana Ginger. Kadınlara açılma konusunda tutukluğu olmayan birisi olduğumdan, Ginger'a hemen içimdekileri anlatmaya başlayacağım. Biliyorsunuz, benim böyle durumlar için hazırlanmış bantlarım var. Sıçmamak için dieceklerimi banttan okuyorum, bir nevi playback. Sorun şu ki, hard diskten hangi bandı çıkarmalıyım? Biraz Hard Disk search, arama sonuç: Bant no: 5, bandın üstüne not düşmüşüm, "Yavaş ilerleyelim kadını". Bant şöyle.

"[Kadının Adı], o gün oraya gelirken açıkçası senin gibi birisiyle karşılaşacağımı, oraya gelmenin hayatımı bu kadar değiştireceğini zerre kadar tahmin etmiyordum. [Tanışmana Vesile olan arkadaşının adı], gel takılırız demişti ben de gelmiştim işte. Ne bileyim orada senin gibi birisi olacağını. Lafı fazla uzatmayacağım, yıllar kafama vura vura öğretti ki kadınların sezgileri bizden çok daha güçlü. Eminim ki seni ilk gördüğüm andan itibaren ben her ne kadar saçma mimiklerimle saklamaya çalışsam da sen her şeyin fakındaydın (Hiç öyle bişi yok, o mimiklerin hiçbiri saçma değildi). Ne bileyim işte, bende durumlar bu, pek de beceremiyorum işte gördüğün gibi (Araya girmem lazım, çünkü bu ben gördüğün gibi bu işleri beceremiyorum cümlesi kritik. Kadınlar her zaman erkeklerin ilişkiler konusundaki saflıklarını sevmişlerdir. Aksini bilseler bile, buna inanmak hoşlarına gider.) Belki sana biraz hızlı gidiyormuşum gibi gelebilir. Bence değil ama yine de buna sen karar ver. Fazla uzatmadım işte. Özetle bendeki haberler bu. Biraz pat diye oldu sanki ama..."

Banttan okumam, eminim hanımlara çok mekanik ve duygusuz geliyor. Ancak inanın, anlatrken öyle de, yaşarken bu şekilde bir duygusuzlukla yaşamıyorum bunu. O ezber, ağzımdan tüm samimiyetimle dökülüyor. Sonradan farkına varıyorum ben de bunun. Neyse,

Bu yukarıdaki gibi cümleler normal şartlarda açıkçası pek tarzım değil. Ben kadınların böyle saf değil de kendine güvenli erkeklerden etkilendiklerini bilecek kadar tecrübeliyim. Ancak bant no:5, maalesef bunu gerektiriyor. Bu text'i de ben kıçımdan sallamadım. Onyıllardır yapılan araştırmalarım, deneme yanılmalarım ve gözlemlerim sonucu buldum. Şimdi bunu okuyan hanımlar, eminim ki, "O kadar da ucuz değil bu işler" filan diyeceklerdir. Ama öyle, üzgünüm. Çalışıyor. "Biraz hızlı mı gidiyoruz?" kadınlarını iyi tanıdığıma emin olabilirsiniz, sonuçta Türkiye'de yaşıyorum. Kabul edersiniz ki çevremizde hatrı sayılır sayıda "Biraz hızlı gitmiyor muyuz?" kadını var.






Bu arada Carlos'la o konuşmayı yaptım. Ciddi olup olmadığımı sordu. "Olm manyak mısın? Kaç yaşında insanlarsınız bana b.k yemek düşer." cümlemin ardından, bir arkadaşımı daha katarak onları yemeğe çağırdım. Gündüzden de arada bir ev konusunda bana yardımcı olan Refika Ablama da haber verdi, gelip manyak yemekler yaptı. Ben de eti şarapla marine ederek hazırladığım, yapmayı bildiğim neredeyse tek komplike yemeği yaptım.

Ya bunlar zaten, çok afedersiniz, adamı suya götürür susuz getirir. Baya bi mercimeği fırına vermişler. Manyak Carlos benden icazet beklemese çoktan iş bitmiş...
Afiyetle yedik. Ginger o yemeğe gelmemişti. Çünkü bir gün önce ayrılmıştık. Bir anda ikimizin de "evet olur" diye başladığı ilişki, pek olacak gibi değildi. Başlar başlamaz el frenini çektik. O mu çekti ben mi? Bence ben. Ancak kolu çeken oydu. Ben bunu tercih ediyorum zaten.






S.ki tuttum. Başımın çaresine bakmalıyım. Bu kadınlar adamı çatlatır. Maddiyi geçtim, manevi hazırlığım çok büyüktü. Plan C'yi devreye sokmalıyım. (Plan B çoktan pert oldu bile.) Çok da endişelenmiyorum. Mutlaka yapacak eğlenceli bir şeyler bulurum. Ne de olsa gece uzun. Hatta çok uzun. Ancak Plan C beklemez. Devreye sokmalıyım. Özellikle Limbo'ya çok vefa borcum var.







T.I: Olm Carlos, kral adamsın sen ha. Amma düşünceli can arkadaşsın.
Carlos: Hayırdır abi? Hangi dağda kurt öldü.
T.I: Benim Ginger'la bir 21 Aralık En uzun gece planım vardı ya.
Carlos: Haaa harbiden ha, iptal ettin mi, kurtarabildin mi otelin parasını filan.
T.I: Yok be oğlum. Ne edicem? Size hediyemdir. Limbo'yla sana afiyet olsun. İsterseniz otelde de kalın. İsterseniz kalmayın.

Aslında burada, vaaay kardeşimsin, canımsın ciğerimsin tarzı cümleler gelmesini bekliyor insan. O duygusal yoğunluk içerisinde. Ama kurban olduğum kimseyi öküz yaratmasın. Ulan sen belgesel diye kumruları seyredeceğine aynaya bak lan. Montofon.

Carlos: [Gülerek] Siktir lan. Ben sevgilimle senin pis emellerinin yedek kulübesinde mi oturuyorum lan ibik? Şaka bir yana, ben yaptım programımı canım, sağol.
T.I: Gerçekten ben seni bu konuda uyardığım için 21 Aralık'ı özel bir gün kabul edip program mı yaptın? Gözlerim yaşardı.
Carlos: Evet. İlan ettiğin gibi hocam. Bence de 21 Aralık Dünya Erkekler Günü'dür. Kutlu olsun.
T.I: Çok duygulandım Carlos. Limbo'ya da selam söyle benden. Ben plan G'ye geçiyorum.
Carlos: Plan G ne lan.
T.I: Plan D, Plan E ve Plan F nası sekti anlamadım. Kadınlar uyandı mı acaba bu 21 Aralık olayına lan?
Carlos: T.I yine farklı dilde konuşmaya başladık. Hadi görüşürüz.
gülüşüyoruz

Plan G'nin detaylarına dair siz değerli okurlarıma detay vermeyeceğim. Ancak çok güzel olduğunu söyleyebilirim.

Son olarak, şu şarkıyı da kendim için koyuyorsam namerdim:





26 DIYECEGIM ODUR Kİ...:

cipim dedi ki...

hay Allahım tam toplantı saati post yayınlıyorsun. olmadı böyle. şimdi ne yazdı diye aklıma takılacak :)

"leb" demeden... dedi ki...

cipim haklı.

p.ç oldu. bi b.l anlamadım.

akşama bi daha okucam :S

küfkedisi dedi ki...

bak ben hiç bu açıdan bakmamışım olaya insan en azından dün yayınlardı gitti gül gibi gece. hatta o kadar ki gece 22:00 gibi koltukta sızmışım ben :)))

bu arada sana geçmiş olsun demiyoruz herhalde g olmuş gibi. haa unutmadan carlos la limbo süper çift imajı veriyor karşıdan :)

T.I dedi ki...

@cipim: Şu an sen toplantıdayken biz dışarıdakiler çok eğleniyoruz. Ne kadar şanssız insanmışın. Neyse, çıkınca neler olduğunu, neler kaçırdığını anlatırız merak etme.

@Leb-i Derya: Sen de mi toplantıdasın?

@Küfkedisi: Yahu sen nası bi insansın. Yatılır mı saat 10'da 21 Aralık gecesi. Keşke üşenmeyip geçen akşam koysaydım yazıyı. Bir yıl daha beklemen gerekecek gibi duruyor.

küfkedisi dedi ki...

Sevgili T.İ her sabah 05:30'da kalkıp, gidiş geliş günde toplam 4 saat yol çekseydin garip karşılamazdın sanırım uyumamı :(

"leb" demeden... dedi ki...

toplantı değil de iş çok yoğun :S başım dönüyo.

T.I dedi ki...

@Küfkedisi: Her sabah 5:30'da kalkıyosan, 21 Aralık gecesinin son kısmına yetişmişsin demektir. Üzülme.

@Leb-i Derya: Ne demişler? Arbeit macht frei. "Çalışmak özgür kılar". Devam.

"leb" demeden... dedi ki...

olm bugün "dünya orgazm günü"ymüş. biz çalışıyoruz. anlatabildim mi?

leb mırıldanarak uzaklaşır; "acı çekmek özgürlükse, özgürüz ikimiz de" dım dım dım

küfkedisi dedi ki...

sağol canım ya içime su serptin :))) keşke o dakikaları diş fırçalamak, giyinmek ve makyaj yapmak için harcamasaydım :D

T.I dedi ki...

@leb-i derya: Ben yokum. Hatta şu resmi gördükten sonra tövbe ettim. 22 Aralıkta hiçbi kadına ilişmem.
Bu günün mucitlerine bak, ve bir daha hayat boyu orgazm olama.

İşte buradalar:
http://arsiv.sabah.com.tr/2006/11/21/dun103.html

@küfkedisi: Hiç yoktan iyidir. En azından dişler fırçalanmış, makyaj yapılmış. Onu hak ettiği gibi uğurlamışsın.

T.I dedi ki...

"Barış için orgazm olun!.." Amerikalı iki barış gönüllüsü Donna Sheehan (76) ve Paul Reffell (55) savaşları durdurmak için bir adım atmaya karar verdi. İkili, "Dünya orgazm günü" ilan ettikleri 22 Aralık'ta herkesin evde kalıp seks yapmasını istedi.

Protestolarını sanal ortama taşıyan Reffell, "İnsanlardan bir günlüğüne füzelerini kenara koymalarını istiyoruz" diye konuştu.


herifin bi dediği bi dediğini de tutmuyo baksana. Bı kenara bırakın diyo, bi tutun diyo. Ben anlamadım.

"leb" demeden... dedi ki...

@T.İ.
ben çok sevdim tipleri ya. çok tatlılar :)

cipim dedi ki...

naptınız ben toplantıdayken :D

okudum ama hücrelerimde özümseyemedim. akşam yine okuycam. ama şunu söyleyebilirimki ben bu fazla hızlı gitmiyormuyuz kadınlarını anlamıyorum. hoşlanıyorsan neyin hızını ölçüyorsun arkadaşım. kaptır gitsin. ben sevgilimle ilk buluşmamızda.... :DD
2 aydır birlikteyiz düğün tarihi belirlemeye çalışıyoruz. yani ben hızlıyım diye adam bu hatundan sevgilide olmaz eşte demedi. anlayamıyorum şu kadınları,anlayamıyorummm.

"leb" demeden... dedi ki...

@cipim
bence sen numuneye denk gelmişsin :)))

bi erkekten kurtulmanın en kestirme yolu mobilya bakmaktır. özellikle yatak odası takımı.

pııııırrrrr

cipim dedi ki...

ayrıca resimdeki gönüllü arkadaşların iliği kemiği kurumuş, sanırımorgazm olmaktan. hadi bakalım yinede dünya orgazm gününüz mübarek olsun.

T.I dedi ki...

@leb-i derya: Haddim değil ama, beğenilerini bi gözden geçirmelisin gibi geliyor :). Cipim'in dediği gibi, orgazm olmaktan etleri çekilmiş 76'lık amcanın nesi tatlı anlamadım ben.

@Cipim: Ya tamam çok mu hızlı gidiyoruz kadınları normal değil de... "2 aydır birlikteyiz düğün tarihi belirlemeye çalışıyoruz. " de çok normal sayılmaz. "Sanane be" desen ağzımı açmam tabii de.

Hayırlısı uğurlusu demek, saadetler dilemekten başka bişi gelmiyo aklıma.

cipim dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
cipim dedi ki...

leb demeden ve t.i; 6 yıllık ilişkimde bile bu kadar emin olmamıştım adamdan. süreyle alakası yokmuş bu kararların. darısı başınıza inşallah.

"leb" demeden... dedi ki...

tatlı dedim olm ben, seksi, karizmatik, çekici filan demedim ki.

sevimliler işte :)))

"leb" demeden... dedi ki...

amin @cipim amin

de... bana da "emin olma" hissiyatı dile bence azıcık. belki adamlarda sorun yoktur ;)

T.I dedi ki...

@leb-i derya: Ben de nesi tatlı diye sordum ya? Seksi buldun demedim ki.

@cipim: Bu işin darısı karısı yok. Beni karıştırma. Size mutluluklar :).

"leb" demeden... dedi ki...

barış işareti yapmışlar mesela. tatlı tatlı.

sonra sevişmişler, org. olmuşlar vaktinde. tatlı tatlı.



ya ben gidiyim ya. bugün çok çalıştım sanırım. :S

HayatVEtavla dedi ki...

Bu iş karadenizde petrol aramaya benzemiş. Ama petrol'e ulaşılamayan aramaya :)

Petrolun garanti olmadığını zaten biliyoruz öyle değilmi?

Plan G de iyidir boşver. OOh miss :)

Çakmağın olmadığı yerde kibrit, kullanmak gayet normaldir :)

UYKUSUZ// UYURGEZER dedi ki...

filmin birinde izlemiştim...kadın kahve içmek için evine davet ettiği adama "en son yapacağımızı en başta yapalım" diyerek kahve içme ve tanışma faslını geçip direk yatağa atıyodu adamı :D umarım G planında benzer bi sahne yaşamışsındır :)) yoksa yapılan o kadar projeksiyon, analiz, olabilirlik hesaplarının ardından uygulanmadan rafa kaldırılan bir projeye çok üzülürüm çok..emeğe yazık yağni:D UYRGZR-.-

T.I dedi ki...

@leb-i derya: O bana pek barış işareti gibi gelmiyo ya neyse...

@HayatveTavla: Valla Plan G pek kibrit değildi :). Çakmak yoksa,

@Uykusuz//Uyuyrgezer: Bu yüzden Plan G var :).

Adsız dedi ki...

Plan G de Gingera ithafen gibi olmuş.
Dip notçuk:Türk erkeklerinin bastırılmış cinsel duygularının, esasında böyle yaratıcı fikiler ortaya çıkarması bence tebrik edilesice! bir durum.
Tebrikler:)

 


TEHLİKELİ İLİŞKİLER © 2008. Design by: Pocket