5 Şubat 2010 Cuma

İncili devam... Hatalar Zinciri!

Bazı kadınlarla, ilişkinin henüz çok başlarındayken teke tek çıkmamak gerekir. Bu kadınlar ekseriyetle "küçüktür 25" olanlar. % 100 değil, ama genellikle yaşları nispeten küçük... (Kendime inanamıyorum 25'e küçük demeye başladım). Grup içinde daha rahat oluyor, özellikle ilişki tecrübesi biraz daha az olanlarla. İlk başta arkadaşlarının, sonra da tanımadıklarından bile olsa kalabalıkların içi. O bir şey diyor, birbirini bağlamıyorsun istersen hop diye başka birisiyle konuşmaya başla, o sosyalleşsin ya da o başlasın sen sosyalleş. Beni sosyal ortama salmak da tehlikeli ya neyse, karınca çiftliği faaliyete geçebiliyor. Neyse işte, bir kızla henüz ilişki başlangıcındaysan ilk programları iyi planlaman lazım. Teke tek mi, grubâl mi iyi seçim yapman lazım. Bu durumda iyi seçim grubâlmiş, ben hata yaptım. Aslında ben de biliyordum öyle olması gerektiğini, ama o hatayı da sebepsiz yere yapmadım. Cumartesi akşamına dönüyorum. Daha doğrusu akşamüstüne...

Hatalar Zinciri 1:

Akşamı teke tek olarak düşündüm hep başından beri. Sanki o gece onu eve bırakışımın devamından alıyorum gibi. Yeke yek tercih etmemin sebebi çok açıktı. Çünkü önceki akşam onun arkadaşlarından biri arıza çıkarmıştı. Bir daha çıkartırsa ne yapardım bilmiyordum. Kendi arkadaşlarımı da çağırırsam daha beter yabancılamasın kız diye düşünmüştüm. Hata mıydı hataydı. Hatalar insanlar için. Öyle yapmamam gerekiyordu. En azından öyle planlamış olsam bile, başından öyle olmaması gerektiğini fark ettiğimde hemen sistem değişikliğine gitmem gerekiyordu. Neyse,

Gittim aldım İncili'yi. Saçlarını toplamış, makyajını hafifçe yapmış, siyah elbisesini giymiiiş, topuklu çizmelerini giymiiiş, aman da aman. Bi' güzel bi' güzel ki sormayın. Eridim, eridim. Akşam başladı, ben şöyle sahile bakan, cam camekan kış bahçesi bir yere götürdüm arkadaşı. Ortam güzel, kahve mahve, muhabbet ederiz. Ennfes kurabiyeleri var (kadınlara karşı önemli bir silah) onlardan yeriz, söz tıkanırsa gazete dergi mergi, yatarız armutlara marmutlara, rahat bir iki saat planlamıştım. Akşama hazırlık için. Oraya gittik. Niyeyse biraz gergindi. Ne yaptıysam rahatlatamadım. O rahatlamayınca da benim teke tek, resmen Fatih Altaylı'nın Teke Tek'ine döndü. Sürekli soru soruyorum, o kısa cevaplar veriyor. Sanki böyle uçucak coşucak bi yer istemiş o, ben de onu Maltepe Huzur Evi'ne götürmüşüm gibi oldu. Lan saat daha 4.

Neyse biraz daha zorladım konuşmayı, o sırada karar vermiştim, alkollü bir yere gidelim şurdan hemen çıkıp diye, yer de ayırtmıştım zaten. Saati de bu arada dört buçuk beş ettik. Zaten o kadar güzel ki İncili, benim beyinsel faaliyetlerimin bir kısmı devre dışı. Ara ara gidip geliyo'. İzliyorum ara ara kızı, o kadar güzel. Oradan çıkmaya yakın,dedi ki

"Acaba Bowling mowling mi oynasak?". Hoppalaaa. "Oldu" dedim, "Barni'yi de çağıralım." Yahu saat dayanmış altıya, bowlingi mi kaldı. Fred Çakmaktaş mıyım lan ben? Eee, Taşyatağı'nda tabii yapacak bir şey yok. Adam ya tabanları yardıra yardıra eve gidip embesil ev hayvanı Dino'yla oynayacak, ya da bowling'e gidecek. Bowling'i seçiyo' doğal olarak. Şimdi ben n'iye dünyanın en eğlenceli şehirlerinden birine Taşyatağı muamelesi yapayım ki. İstanbul, ve hava kararmaya başlıyor. Ne bowling'i. Sonra birden o etekle İncili'nin bowling topunu yuvarlayış sahnesi filan canlanıverdi gözümde. Restoranı aradım, rezervasyonu iptal etmemesini sadece bir saat filan sarkıtmasını söyledim. Dedim "Tamam gidelim" (Şimdi bana işte bir çift bacağın peşinden haline bak. Koca adamsın. O kadar da sayfalarcaaaa ahkam kesmişin filan diyenleriniz olacaktır. Yapacak bir şey yok. Tabii ki sebep sadece etekli bir strike değildi, biraz da gönlü olsun hadi bakalım zihniyetiydi. Etekli strike'ı da inkar etmiyorum ama...)


Götürdü bizi bi' bowling salonuna, "Lan bu salonlarda bira mira olmuyo muydu?" Yok arkadaş. Kahveden devam. Verdik parasını, yazdırdık bi kulvara İncili ve T.İ diye. Ya insan o güzelim çizmeleri çıkartıp, o salak ayakkabıları giyer mi ya. Ben "Aaa çizmelerimi mi çıkartmam gerekiyor hiç onu düşünmemiştim hadi oynamaktan vazgeçelim." filan diyecek diye beklerken, o saçma ayakkabıların içine fısfıs sıktırmakla meşguldü. Ben de ver dedim bi 44. Verdim fısfısıverdim fısfısı giydim ayakkabıyı. Fısfıs İsmail miyim T.İ mıyım anlamadım. Vaziyet fena. Tadım kaçtı ama. Allah var, kaçtı. Geceye dair motivasyonum düştü. İki saat düşündüm hangi ayakkabıyı giyeyim diye evden çıkarken. Şimdi ayağımda 4 renkli sıçık bi' ayakkabı, kulvarıma doğru ilerliyorum. Hepsinden öte ben inciliyi bowling topunu yuvarlarken hiç o salak ayakkabılarla düşünmemiştim. Çizmeleriyle düşünmüştüm. Anlayacağınız ordan da içerdeyim.

Diyo ki, "Bowling, ilk buluşma için harika". S.ktir yalancı.


Sallamaya başladık topu. Yanda da bi üniversiteli grup, arkadaş ne eğleniyorlar, ne eğleniyorlar. Dedim şunlara kaynasak ya, o an lanet ettim kendime bu geceyi kalabalık planlamadığım için. İncili bi başladı atmaya, kız resmen Fred Çakmaktaş, Ayak parmaklarının ucunda dönüyooooo, topu atıyo, hıh bu sefer yuvarlandı gitti yandan diyosun, top tam labutların orda duruyo dönüyo bişeyler yapıyo hepsini devirip gidiyo arkaya. Üçüncü atışlara geldik ben 17 puanda mıyım neyim kızın puanını sistem daha göstermiyo. Üstüste hepsini devirince katlayarak mı en son yazıyomuş öyle bi karın ağrısı. Çıkmıyo puan hepsini devirdikçe. Aman yarabbim. Dar attım kendimi bowling salonundan.



Hatalar Zinciri 2:

Gittik restorana, oradaki hatam şu oldu. Restoran biraz fazla özel kaçtı. Çok güzel bir yerdi. Halbuki öyle bir yere gerek yoktu. Daha günlük bir yer olabilirdi. İçki şaraptı ve çok şükür ki doğru seçimdi (!). Yedik, okulu bitiriş hikayesini, nasıl uzattığını falan filan anlattı. Nası da güzel kız anlatamam. Ne anlatsa dinliyo insan. Yemek güzel geçti. Benim ortaktan, kuzeninden anılardan falan filan bahsedildi. Çıkınca da hareketli bir yerlere gidelim, arkadaşlar da var dedim. "Ben erken dönmeyi planlıyodum aslında filan" dedi. Pek dikkate almayarak "aaa olmaz, şuraya gidicez. Coşucaz dedim." Gittik. Benim ekipten birkaç kişi vardı zaten. Biraz muhabbet sonra iyi müzik. Güzel devam ediyor. Ya ne kadar güzel dans ediyormuş bu kız. Ara ara bira istedi ben de 33'lükleri bira taşıyorum kendisine dans esnasında. Orda müzikle iyice ısındık. Git gel, dans mans. Benim hafiften kafam oldu. İncili benden beter olmuş. Bir ara masaya döndük. Alkolle dikkatli olmak lazım. Zaten o belli tam içmeyi bilmiyor, üniversetedeyken biz de öyleydik. Yapacak bir şey yok. Neyse, baktım arkadaş devrildi devrilecek. Ben de zaten çok yorgunum. Gündüz çalıştım, akşam bowling oynadım filan. Kafa kelle, arabayı otoparkta bırakıp, by taksi. İncili uyuyakaldı. Taksiyi beklet, İncili'yi bırak ve eve dön. İşte bütün hikayem bu.

Sonuç:
Tam hayal ettiğim gibi bir geceydi diyemeyeceğim. Sanırım sınıfta kaldım. Bir daha aramasını bekleyeceğim. Ben aramam. Bi daha arayan ben olursam, yine bowling'e razıyım demektir çünkü. Asla olmaz. İlişkiyi stand by'a aldım. Açmak için kumandayı almam lazım.

24 DIYECEGIM ODUR Kİ...:

küfkedisi dedi ki...

ay çok güldüm ya yazık olmuş güzel bir akşama :))) bunun yaşla falan alakası yok, bende 26 yaşındayım ama ilk buluşmada kalkıp kimseye bowling oynayalım demedim demem de, bu daha çok ilerlemiş ilişkiler için arada eğlenme amaçlı olmalı. senin plan süpermiş aslında ve oldukça da şıkmış ne diyim ki geçmiş olsun. hatun sanırım biraz ilişkiler konusunda toymuş.

T.I dedi ki...

Aaaah, ah. Güzellik öyle bir allah vergisi ki, birçok şeyi örtebiliyor işte. Yoksa ben programın içine eder miyim Barni Moloztaş gibi. Fred Çakmaktaş da diyemiyorum. Çünkü Fred gibi atıyodu valla. Ben de moloztaş gibi kaldım :)

VodviL dedi ki...

o saat 4deki tıkanmadan sonra saati 5 edene kadar nasıl bir kasıntı vardır bee : )

bowling olayı facia ama kafa kafaya gitse hadi onu geçtim arada kontra atak yapsan hadi atağıda geçtim bari iyi savunmayla idare etsen :)(örnek çeşitlenebilir :)) ve yenilsen 2 saat muhabbeti yapılabilir ama böyle olunca fena : )

T.I dedi ki...

Profesyonel midir nedir anlamadım ki arkadaş? 3 katım puanla filan bitirdi.

Valla tek pota basket maçına çağırıp şöyle bi 30 sayı filan fark atmadan çıkmaz acısı. O şemsiye açılmaz artık. Yapacak bir şey yok.

Sel dedi ki...

Of çok kötüymüş. Okurken sıkıldım.
Ama bunun hatasının grup ya da tek olmakla alakası olmadığını düşnüyorum. Armutlu mekan, bowling salonu ve bi restorant heralde ilk buluşmalar için içime en kasacak ortamlar listesinde yerlerini alırlardı bu yazıyı okumadan önce de.

T.I dedi ki...

Ne gerekiyosa yapmışım di mi :)

Sel dedi ki...

Sınırları zorlamışsın : )
Bide deneyimli olacaksın.

T.I dedi ki...

Sorma ya, mümkünse bu cumartesi yaşanmamış kabul etmek istiyorum. Önümüzdeki maçlara bakıcaz.

Gadno Kopele dedi ki...

allah bu bowlingin belasını versin.

H dedi ki...

Eğlenceli bir yazıydı. Hele "önümüzdeki maçlara bakıcaz" yorumun bitirdi beni :)))
Bu arada 44 ne yahu, boyun kaç senin?

cipim dedi ki...

sıçmışın dostum. üzgünüm ama başka tarif edilebilir bir yanı yok. akşam üstü kahvesi filan doğru seçim. senin sonraki yemek, dans olayı filanda güzel. ama senin planın sonunun biraz ateşli bitmesi gerekiyordu. İncili geceyi yönlendirmiş ancak çok toy olduğunuda belli etmiş. 25 yaş bu tür toyluklar için oldukça ilerlemiş bir yaş. resmen üniversitelilerin ilk buluşması gibi bir havaya sokmuş. resmen hayal kırıklığı. bundan sonrasınında daha iyi geçeceğini sanmam. dediğin gibi ararsan bowlingi kabul etmiş olursun, buda hatunu iyice mız mıza çevirirki ben zaten öyle olduğunu düşünüyorum. bundan sonrasıda yemek için muhtemelen mc donalds a gitmenizle devam eder. aman aman diyim.
(nacizane düşüncelerim)

Adsız dedi ki...

adsızcadı:
cok bayık bir kızmış doğrusu...
bowlingte neyin nesi anlayamadım bir bayan olarak ilk buluşmanın içine etmiş arkadaş:)
cok cocukca buldum bende 22yasındayım ama asla böyle bir cinsligi yapmam dogrusu...acaba incili seni bezdirmeye mi çalışmış ya da gercekten saftirigin teki mi bu yaşta bilemedim.
güzellik herşey olmamalı bence t.i.
burslu okumuş olmasıda hatunun zeki oldugunu göstermez ayrıca bence kıvrak zekası olan biri böyle davranmaz. senn gibi bir çapkına böyle birini yakıştıramadım dogrusu:)
yaşlanıyor musun neeeeee;)

T.I dedi ki...

@Gadno Kopele: Bi yaştan sonra evet.

@ H: İncili aramadı hala, demek ki tam olarak doğruyu söylemişim önümüzdeki maçlar derken. Boyum 1,85.

cipim Ya şimdi, kabahati İncili'ye atmak kolay. Tamam toy falan filan. Ancak bende de büyük salaklık oldu. Düşmemem gereken ne kadart hata varsa içindeydim maşşallah. Özetle diyorum ki: "Put the blame on me, boy!, Put the blame on me!."
Ben bi sonraki buluşma için Mc Donald;'s değil de, bizim orda iyi "Atarici" var onu düşünüyorum. Güzel bi bowling oyunu var orda.

@Adsizcadi: Haklısın, boş bulundum dediğim gibi, biraz da ambale oldum güzelliğinden. Kendimi Topları yuvarlarken buldum sonunda. Gerçek bu, isterdim ki "aklını başından aldım, gecenin sonunda kollarında uyuyayım n'olursun". Yok öyle bir şey :))).

cipim dedi ki...

kabahati İnciliye filan atmıyoruz. Kabahat sende. Hatun güzel. Sen güzelliğe tav olmuşsun, hatanın başlangıcı orada. Hatun o gece sana istediğini yaptırabilirmiş ama onunda planlı davrandığını sanmıyorum. O sıkılmış gibi geldi bana ilk başlerde. sonrada kendini eğlendirecek bir şeyler bulmuş.
Ayrıca atari mevzusunu hafife alma. Geçen bu konuda street fighter oynamak için atari salonu arayalım mevzusu yaptık. Tabiki erkek kankayla. Sevgiliyle ilk zamanlar yapılacak aksiyon değil. :)
Valla bana kalırsa bu ilişki daha ilk randevuda dağılmış, toparlanması imkansız.

küfkedisi dedi ki...

ya cipim kankam sevgili ile atari mi oynanır ya :)) kendi oyunlarını yaratmak varken, saha belli, oyuncular belli ne işim olur atari ile ;)

bunu diyen kişi 1 yıllık ilişki sonunda kesinlikle sevgilisinin ogame hesabına bakıcılık yapmıyordur kabul etmiyorum :)))

cipim dedi ki...

sayın kankam; sevgiliyle demedim zaten. erkek kankayla dedim ki bu erkek kanka senin sevgilin :) siz atariden daha eğlenceli şeyler yapıyorsunuzdur muhtemelen ama senin sevgilinle ben atari oynamak yada star wars anime seyretmek üzere sözleşiyoruz.
ayrıca biz birlikte olduğumuz kişileri kendimize benzetiriz. yakında senide oyuna başlatırız merak etme :)

cipim dedi ki...

ah be T.İ. bu incili sarstı sanırım seni. kaç gündür yoksun :)

Adsız dedi ki...

Sevgili T.İ.

Sana birkaç sorum olacak:

1. Kadınlara yaptığın gibi şu 10 üzerinden kaç buçuk meselesini kendine yaparsan, 10 üzerinden kaçlık ve de buçukluk bi herifsin?

2. Yataktaki performansın açısından 10 üzerinden kaçlık bi herifsin? (düz hesap olmasın, bunu da .1, .2lerle ifade et lütfen.)

Hadi Sevgililer Günün de kutlu olsun

H dedi ki...

adsızın soruları beni de meraklandırdı. sahi sen kaçlıksın? ne kadarsın?

T.I dedi ki...

Kendimi değerlendirmem sağlıklı olmaz. Bu yüzden bu kibar isteğinizi geri çevirmek durumundayım. Beni değerlendirmeyi hanımlara bırakıyorum.

Adsız dedi ki...

Kendini kendi gözünde mutlaka değerlendirmişsindir. Ama "'söylemem' sağlıklı olmaz, yer yerinden oynar" diyorsun.. :) Canın sağ olsun.

Adsız dedi ki...

çok baydığımız bir gece ablamla blog unu keşfettik.bayık gecelerin sıçmık blogu

T.I dedi ki...

Canın sağolsuncu Adsız: Sen sağol.

Sıçmık diyen Adsız: İyi geceler. Uykunuz gelmiştir herhalde okuyunca.

Adsız dedi ki...

aslına bakarsan kendimi okumaktan alamıyorum, okurken ne kadar gıcık olsamda...sen olanı kendi bakış açından olabildiği kadar matrak ve çıplak anlatıyosun..tebrik etmek lazım.sıçmık diyen adsız

 


TEHLİKELİ İLİŞKİLER © 2008. Design by: Pocket