14 Ocak 2010 Perşembe

Lafonten de yazsın mı?

Tehlikeli İlişkileri severim. Bu bolg'u yazmaya başladığımdan beri giderek daha da çok seviyorum. Gerçi, hanım okuyucular biraz kıl oluyorlar bana zaman zaman ama yapacak hiçbir şey yok.

İster inanın ister inanmayın, ama şu ana kadar gerçekten %100 anonim kalmayı da başardım. Bu blogun sahibini dünayda benden başka bilen yok. Birisine okutmam anonimiteye zarar verir, orası açık.

Sol tarafa mini bir anket koydum. Lafonten'le ilgili. Dediğim gibi, kendisi şu an bu blog'un varlığından haberdar değil. Okutursam ne der hiçbir fikrim de yok. Okutmak ister miyim onu da düşünüyorum ya, neyse... Siz ne düşünürsünüz?

Şimdiden teşekkürler

T.İ.


SONUÇ:

Bu durumdan çıkarttığım sonuç. Yazmasın. Çünkü, olayı bilenlerin neredeyse yarısı istemiyor. Kural budur, taraftarın yarısının istemediği transfer yapılmaz. Ben de düşündükçe bu fikre daha sıcak durduğumu fark ettim zaten. Katılan herkese çok teşekkür ederim.
T.İ

16 DIYECEGIM ODUR Kİ...:

cipim dedi ki...

yazmasın.

VodviL dedi ki...

yazsın.

küfkedisi dedi ki...

bir yazsın bir yazmasın var bana ise açıkcası farketmez. bu tamamen senin kararın olmalı, senin yazdıklarında hürriyetini kısıtlamayacaksa ve sen memnun olacaksan yazsın.

cipim dedi ki...

bence blogun bu hali güzel.

sekerse tehlike dedi ki...

haberi yoksa hiç bulaşmasın aga sonra senin iştahını da kaçırmasın...

Adsız dedi ki...

haberi yoksa öğrenmesin derim ben de. şu var ki, sırrını söyleme dostuna, o da gider söyler kendi dostuna. anonim kalman güçleşir, en azından çevrende bi kesim büyük ihmtimalle blogunu keşfeder, sonra olaylar gelişir. sen rahat rahat tek başına yaz derim ben.

Adsız dedi ki...

Ya sır olayından daha çok, evli adamın blogu gibi olacak biraz. Karışmak açısından yani. Yeni yazanı da seven olur, sevmeyen olur. Aroma değişir ister istemez. Bir de kafalar karışabilir. Senin bir düzenin var. Gene de ben grup da çalışırım diyorsan al. Bunu oylamaya açtıysan güveniyorsun da demektir.

Adsız dedi ki...

lafonten bence cok sığ biri... gerek yok bulaştırma hic

cipim dedi ki...

adsızın yazdığı "lafonten çok sığ biri" cümlesini, lafonten çok sığır biri" diye okudumya erkeklerin gözümdeki imajı korkuttu beni :D

Adsız dedi ki...

:)))))

Diyar dedi ki...

İlk defa blogunuza baktım sanırım... Ve ilk karşılaştığım yazı da "Lafonten de yazsın mı?" ve yandaki kutucuk olan anket oldu. "O kim la" kutusunu seçmekten utanarak, az zamanda çok işler başararak ilk yazılarınızı taradım. Hayvansever arkadaşımız(!) Lafonten ile de tanışmış oldum. Yine de oy kullanacak kadar yetkin değilim.
Sevgilerle,

Adsız dedi ki...

yazar gibi yapsın ama sen yaz

cipim dedi ki...

sen yazsan biz onada razıyız. sende yazmıosun ki kardeşim. biraz daha yazmazsan çok fena kzııcam :))

T.I dedi ki...

@Diyar: Hoşgeldin. Bütün yazılarını takip ediyor ve tarzını ve üslubunu takdir ediyorum. Seni burada görmek ne güzel.

@Cipim: Yettim. Yazacağım. Var hikayem.

@Lafontene sığ diyen Adsız: Değildir. Kendince bir felsefesi vardır bile diyebilirim. Anlamak zaman alıyor sadece.

@bi daha cipim: Sığır da değil çocuk.

@Sekerse: dediğniz gibi oldu diyebilirim. Söylemeyeceğim.

@küfkedisi: Teşekkür

@Vodvil: Hello.

Konuyu kapattım zaten.

Sevgiler
T.İ

Diyar dedi ki...

Teşekkür ederim T.İ. Bir süredir uzak kaldım aslında ama iş güç yoğunluk oldu...Beğenmenize sevindim. Hoşbulduk.

kutsalfahise dedi ki...

gerçi karar verilmiş ama yarın öbür gün yine böyle bir şeye kalkışırsan diye yazmak istedim; lafonten ya da bir başkası yazmasın, biz başkalarını değil seni okumayı seviyoruz, bu bir, ikincisi, kim olduğunu bir kişiye bile açık edersen, yazılarının samimiyeti ister istemez kaçar.

 


TEHLİKELİ İLİŞKİLER © 2008. Design by: Pocket