10 Eylül 2009 Perşembe

Sahada her şeyini verenler.... Seksi vs Seks

Diego'nun yorumunun içindeki bir tabir beni yeni bir şeyler yazmaya itti. Tam işten çıkacaktım, biraz erteliyorum.
Tehlikeli İlişkiler Blogunda değinilmesze olmayacak bir mevzu: Sahada her şeyini verenler.

Seks üzerine kafa yormayanları hiç anlamıyorum. Kadınları da erkekleri de... Ama kadınları daha bir anlamıyorum... Daha "seksi" olmak için bu kadar çaba sarf edip, seks işin içine girince bir o kadar fikirsiz zikirsiz olmak. Hayret edilecek şey. Bir tek "i" nelere kadir.

Erkeklerin çoğunun da farklı olmadıklarını tahmin ediyorum. Erkeklerin çoğunda seksi olmak diye bir endişe de olmadığı için.

Ya bu basit bir zevk değil ki. Basit bir zevk olsa bu kadar peşinden koşar mı herkes. Bu kadar peşinden koşulan bir şeyi niçin iki şık şık bir tıktığa çevirelim ki. Doya doya yaşamak lazım.

Bir erkek olarak sahada her şeyini vermek çok önemli. Bu sizi ilişkinizde de güçlü kılar, hayatınızda da. Atla deve değil. Biraz teori biraz da pratik. Azıcık açıyorum.

Erkekler için:

1- Bencilliği bir kenara bırakın. Karşınızdakinin de bırakmasını sağlayın. Aslında ben bazen kendimi karşı tarafın memnuniyetine çok fazla kaptırıyorum (Sevgiliyle seks yapmanın en büyük eksilerinden biri). Salakça bir erkek takıntısı (bu işi profesyonellerle yapmanın erkek tarafında böyle bir avantajı da var. Pek kimse bunu dile getirmez ama...)

2- Kendinize uygun pozisyonları deneme yanılmalarda bulun. Asla "hah budur" demeyin. Arayışınızı sürdürün. Günler geceler çuvala mı girdi?

3- Akıl akıldan üstündür, okuyun, daha da okuyun, paylaşın... Mesela ben yeni öğrendim bu multi-orgasm denen şeyi. Türkçesi ardışık orgazm gibi bir şeydir herhalde. Özet olarak orgazmdan alınan zevki uzatan bir teknik.Kadınlarda fiziksel olarak daha mümkün bir şey. Ancak erkeklerin de yapması mümkün. Yaygın bilinenin aksine boşalma, orgazm için bir must değil çünkü.



Neyse dediğim şu ki, teorisine de pratiğine de vakit ayırmak lazım. Düşünün dünyanın en büyük takımıyla maç yapmaya çıkacaksanız sadece fizik güç yeterli olmaz. Teknik, taktik, akıl, fizik her şeye dikkat etmek lazım.

Kadınlar için önerilerde bulunmayacağım tabii ki, ancak erkek gözüyle basit bir yorum yapabilirim. Benim yatakta kuralları olan kadınlara tahammülüm yok. Yatağa gitmeye dair sert kuralları olan kadınlardan da pek hoşlanmıyorum ama yataktaki kuralcılıktan hiç ama hiç haz etmiyorum. Kuralcılıktan kastım onu yapmama bunu yapmamadan çok yeniliklere açık olmama. Neyse kapatıyorum konuyu.

Sahada her şeyini verenler fantezilere her zaman açıktır. Fanteziler de her zaman güzeldir. Fantezi deyince de hep ilk akla gelen tutuklu erkek ve gardiyan kadın tarzı şeyler biliyorum. O da güzel. Ancak ille de o kadar yüzeysel bakmamak lazım. Aldatmaktan sonra Fantezileri de bir deşmeli sanki. Ooof of.

En güzeli beraber keşfetmektir. Bana bu hayatta en büyük hazzı da o verir. Yataktaki ahengin nişanesidir adeta.
Modellemek gerekirse tenise benzer. Kendinden kötü oynayan birisiyle oynamak çok sıkıcıdır. Nadiren sana bir şeyler katar. Kendinden iyi birisiyle oynamak çok şey katar, ama yorucudur. Denk birisiyle oynamaksa çok zevklidir, bir o kadar da öğeticidir. (Şimdi lütfen bu kısmı okuyanlar, "sen bu işe bir mücadele gözüyle mi bakıyorsun, bunda kazanan yok klişelerini" diye düşünmesinler. Onu demek istemediğim çok açık. Seks yapmak her halükarda zevkli tabii ki, bakınız)

Velhasıl-ı kelam:
Sahada her şeyini vermek o kadar kolay değildir. İleride hayatımdaki örneklerle açıklarım inşallah. Verene saygımız sonsuzdur.
Naçizane fikrim budur
Sevgilerimle

Hamiş: Yaşadığım hikayeleri anlatmak kolay, hop diye yazıveriyor insan. Böyle yazmak daha zor valla :)

4 DIYECEGIM ODUR Kİ...:

Talisman dedi ki...

"Aslında ben bazen kendimi karşı tarafın memnuniyetine çok fazla kaptırıyorum (Sevgiliyle seks yapmanın en büyük eksilerinden biri). "
Hımm, bence bu büyük bir yanılgı.

T.I dedi ki...

Kişisel bir şey. Hata olduğunun farkındayım tabii ki. Haklısınız.

Adsız dedi ki...

''Kadınlar için önerilerde bulunmayacağım tabii ki, ancak erkek gözüyle basit bir yorum yapabilirim. Benim yatakta kuralları olan kadınlara tahammülüm yok. Yatağa gitmeye dair sert kuralları olan kadınlardan da pek hoşlanmıyorum ama yataktaki kuralcılıktan hiç ama hiç haz etmiyorum. Kuralcılıktan kastım onu yapmama bunu yapmamadan çok yeniliklere açık olmama. Neyse kapatıyorum konuyu.''

Şurayı kısa geçmişsiniz gerçi ama değinmek istiyorum. Şimdi şu pozisyon, bu hal demek istemiyorum. Ama en basitinden bir oral durumu var, çoğu kadın buna hayır diyebilir. Bu bir kural, bir prensip olabilir onun için. Seviyorsa kişiyi, yapabilir mi bilmiyorum. Ama sevmediğim şeyi, karşımdaki soğuyacak, istemeyecek vs. diye niye yapayım? Kural, sınır bu ise...

''Aldatmaktan sonra Fantezileri de bir deşmeli sanki. Ooof of.''

Şu cümledeki aldatmayı çözemedim ben. Bildiğimiz aldatmayla, cümleyle ilgisi ne? Birazcık deştim.

lilith... dedi ki...

ben kadında da erkekte de sınırları olan insanlardan hoşlanmıyorum.

çok ekstrem olmadıkça ki bu iki kişi arasında olan şeyler değil(onlar ekstrem gelmez genelde), atıyorum bir başkasıyla sevişmemi istemiyorsa sevgilim onun gözü önünde, her şey tamamdır diyorum.

istemediğim şey olmaz gibi geliyor bilmiyorum.
(not:bu zamana kadar çok da başıma gelmedi zorlayacak bir şey)

ayrıca bizde olduğu kadar erkeklerde de limitler var.(şaşırtıcı ama)
şunu yapmam bunu yapmam, yok sevdiğim kıza vuramam(yatakta tabii)
sevdiğim kıza küfür edemem, anal seks günah.(ay sıkıldım :)

böyle erkeklere tahammül edilmiyor. adam ne kadar olgun-cool olursa olsun ergen bir tipe dönüşüyor,heves de kaçıyor.

 


TEHLİKELİ İLİŞKİLER © 2008. Design by: Pocket