6 Temmuz 2009 Pazartesi

Parayla seks? İğrençlik mi yoksa apayrı bir zevk mi?

Cevap veriyorum: Apayrı bir zevk. İşin ahlaki boyutuna bakış açımı belki daha sonra sizlere anlatırım. Bir hayat kadını ile beraber olmak konusunda geçtim kadınları erkekler bile büyük bir bölünmüşlük içerisinde.

Bu işe karşı erkekler niye karşı olduklarını söylüyorlar?

1- Bir kısmı, "ooo, ben zaten istediğim gibi güzel kadınlarla istediğim an beraber olabiliyorum" modundalar. %99'u palavra bence.
2- Bir diğer kısmı, bunun sevdiğin kadınla yatmak kadar asla zevkli olamayacağını iddia ediyor.
3- Bir kısmı da yediremiyor kendine bunun çok aşşalık bir şey olduğunu düşünüyor. Romantik tayfa...

Peki ben?
25 yaşıma kadar nispeten bu konuya romantik bir bakış açım vardı. Ta ki 25 yaşımda çok büyük bir rastlantı eseri bir hayat kadını ile beraber olana kadar. Bir arkadaşımız için kurulmuş bir set up'ta (hiç sevmediğimiz bir kız arkadaşından ayrıldığı için bir kutlama tertip etmiştik) adam gecikince piyango bana vurmuştu. "E o zaman sen, hadi hadi hadiiii. Çok ötüyodun ben yapmam diye falan. Yallah yallah" diyip arkadaşlar odaya beni yollamıştı.
Acayip güzel bir seanstı. Sonıçta seksin ustası diye de bir şey var. Bunu kökten kestirip atmak profesyonelliği inkar etmiş olmak oluyor. İyi seks bir fonksiyon ise bu fonksiyon birçok parametreye bağlı. Seks yaptığın kişiye aşık olmak ise bu parametrelerden sadece biri. Bazı insanda bu parametrenin katsayısı büyük olabiliyor (bkz. yukarıdaki 2. ve 3. maddeler). Bu parametreler arasında güzellik var, o günkü mod var, mekan var, tecrübe var... var da var.

Ben anladım ki, her meslek erbabının olduğu gibi birçok fahişenin de bildikleri çok iyi detaylar var. Bu detaylardan benim fark edebildiklerimi ilerleyen günlerde anlatacağım.

Yani,
to be contintin.




3 DIYECEGIM ODUR Kİ...:

Edward Ander dedi ki...

açıkçası ben de şu an için karşı olanlardanım. böyle set up lara gelmek herkese nasip olmuyor. =))

ama geçenlerde bir arkadaşım erken boşalmaya karşı şu öneriyi sunmuştu; "karaköy'e git". (umut sarıkaya ya selamlar) ona göre, karaköy gibi kötü bir mekan ile seksi bağdaştırırsan, daha yüksek performansa ulaşırmışsın. aklına oranın pisliği geldikçe, kafa dağıtmak kolaylaşırmış.

T.I dedi ki...

Geneleve gitmek benim için de çok uzak bir durum. Ancak gidenleri çok iyi anlayabiliyorum. Oradaki "sirkülasyon" beni de seksten, yani öyle bir deneyimim olsa kesin öyle olur.
Umut Sarıkaya'ya ben de selam etmeden geçmek istemem. Çünkü,
Benim de söyleyeceklerim var.

athırsızı dedi ki...

noluo ya bunlarda kım

 


TEHLİKELİ İLİŞKİLER © 2008. Design by: Pocket